Pontosan!
(Ez egy válasz Galiba üzenetére (2025. 12. 26. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a kedves szavaid ha egyből
Nem ír vissza az ember már kamu küldtem magamról
Képet is te is nekem jöttek
Hozzám vendégek sajnálom h nem válaszoltam ezt kell
Kiírni? (Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 12:10
Nem ír vissza az ember már kamu küldtem magamról
Képet is te is nekem jöttek
Hozzám vendégek sajnálom h nem válaszoltam ezt kell
Kiírni? (Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak képgyűjtögető. Valós szándék nincs mögötte ugy jelentkezzen bárki is erre az üzenetére!
Sziasztok!
Ma estére, illetve holnap napközbeni talira keresek nőt, vagy párt.
Ma estére, illetve holnap napközbeni talira keresek nőt, vagy párt.
így igaz
(Ez egy válasz Galiba üzenetére (2025. 12. 26. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet keresek Gyöngyös 50 kmes környezetéből.
Te sem szeretsz válaszolni ...
(Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 12. 26. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 12:10
Csak képgyűjtögető. Valós szándék nincs mögötte ugy jelentkezzen bárki is erre az üzenetére!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok!
A két ünnep között, 29-én, napközben meglátogatnánk egy párt.
Nagyjából Gyöngyös 120 km-es környezetében.
Boldog Karácsonyt!
Marcsi és Gábor
A két ünnep között, 29-én, napközben meglátogatnánk egy párt.
Nagyjából Gyöngyös 120 km-es környezetében.
Boldog Karácsonyt!
Marcsi és Gábor
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére lehugyozna. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Sziasztok! Holnap estére Eger és környékén hölgyet,párt keresek kellemes időtöltésre
Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon esetleg valakinek lenne kedve találkozni? Üzeneteket privátban várom
(Ez egy válasz Szekeres920715 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 08:20
Gyöngyös környékén aki kiverné a farkam autóba vagy esetleg több is lehet mai
Nap? Írj
Nap? Írj
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt? Akik tudnanak fogadni azaz lenne helyuk en tudnek utazni tav nem elnne gond!
B:Ú.É.K.
Ma mezökövesd mellett szopok szopatok dugok nyalokstb!!!!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok!
A ma esti masszázst lemondták, így szabad lettem.
Üdv (Ez egy válasz bigkar üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 09:01
A ma esti masszázst lemondták, így szabad lettem.
Üdv (Ez egy válasz bigkar üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kellemes ünnepeket kívánok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Gyöngyös környékén aki kiverné a farkam autóba vagy esetleg több is lehet mai
Nap? Írj
Nap? Írj
Sziasztok!
Még mindíg keresem az a szép és keményfarkú aktív partnerem aki szopatna.
Ózdon helyel rendelkezem.
Még mindíg keresem az a szép és keményfarkú aktív partnerem aki szopatna.
Ózdon helyel rendelkezem.

vazelinator