Sziasztok! Balassagyarmat környékén, kiéhezett anyuka, lány?
Sziasztok! Maestere keresünk fiút,illetve párt, fogadnitunk de utazunk is ,viberszám előny.
Valakt M8skolv mellett?
Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon smile Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert, aki szeretne adni egy esélyt, kipróbálni valami újat, írjon bátran.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznek párokhoz. Igényes, helyes, kitartó vagyok az ágyban egymás után többször is eltudok élvezni. Nagy kemény farkam van. Képek a profilomban. Időben rugalmas vagyok utazni tudok Borsod, heves megyen belül.
Kicsit messzebbről de itt vagyok egynek........
(Ez egy válasz Feleseg30 üzenetére (tegnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:42
Sziasztok.
Párként keresünk igényes , potens férfit-férfiakat a hölgy tag örömére Bánréve 40 km-es körzetében.
Párként keresünk igényes , potens férfit-férfiakat a hölgy tag örömére Bánréve 40 km-es körzetében.
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Sziasztok! Ma este pár Demjén? vagy Egerszalók?
Sziasztok valós csinos sportos párt keresünk
Sziasztok.
Sziasztok kellemes ünnepeket kívánok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Sziasztok!
Jan 2. Ig Nógrádban !
Párok/hölgyek írjatok privátban!
Jan 2. Ig Nógrádban !
Párok/hölgyek írjatok privátban!
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sajnos valóban kamus vagy mert találkozni soha nem mersz,mindig pint vendégek váratlanul érkeznek! Képeket azt kéregetsz azrán kivered rá és pár napig elvagy!
(Ez egy válasz Szekeres920715 üzenetére (tegnap 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:31
Köszönöm a kedves szavaid ha egyből
Nem ír vissza az ember már kamu küldtem magamról
Képet is te is nekem jöttek
Hozzám vendégek sajnálom h nem válaszoltam ezt kell
Kiírni?
Nem ír vissza az ember már kamu küldtem magamról
Képet is te is nekem jöttek
Hozzám vendégek sajnálom h nem válaszoltam ezt kell
Kiírni?
Sziasztok!Barcikai csajost keresnék!(Szeress fejni)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok.
Heves megyei párokhoz csatlakoznék.
Heves megyei párokhoz csatlakoznék.
Mert egy nagy kamu.....a képek a napiszaron is fent vannak......
(Ez egy válasz Galiba üzenetére (2025. 12. 26. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok .
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.

vazelinator

nyár