Feladó: Páros 01
Címzett: Zohan89
Érkezett: 25-12-19 21:18
Tárgy: Re: ...
Ja!
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Sziasztok anyagiasak vagytok? (Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:12
Címzett: Zohan89
Érkezett: 25-12-19 21:18
Tárgy: Re: ...
Ja!
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Sziasztok anyagiasak vagytok? (Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is válaszolnak, itt sem. Ugyanis fent vannak másik oldalon is, ott is írtam nekik. Persze ott sem jött válasz. Sajnos azért mert nem válaszol még nem lehet jelenteni...
Nekem ott is meg itt is válaszoltak.
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:12
Nem is válaszolnak, itt sem. Ugyanis fent vannak másik oldalon is, ott is írtam nekik. Persze ott sem jött válasz. Sajnos azért mert nem válaszol még nem lehet jelenteni...
Szia sok sikert neked
(Ez egy válasz goldmansex üzenetére (ma 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:45
(Ez egy válasz goldmansex üzenetére (ma 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Hölgyet,párt keresek Heves,Pest,Szolnok és Borsodból.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek, aki szereti ha nyalják, kényszer nyalatna, esetleg lábimádat is belefér. Helyem van, bármikor tudok fogadni, akár a párod is nézheti. Kölcsönösség nem szükséges.
Hölgyet, párt keresek
(Ez egy válasz Zohan89 üzenetére (tegnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:24
Azt is tegyétek hozzá hogy anyagiasak vagytok. Az ilyenek nem is értem miért vannak még itt...
Sziasztok! Ma -holnap hölgy, pár k.barcika vonzáskörzetében, akár autóskaland is!☺️
Azt is tegyétek hozzá hogy anyagiasak vagytok. Az ilyenek nem is értem miért vannak még itt...
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:44
Sziasztok! Maestere keresünk fiút,illetve párt, fogadnitunk de utazunk is ,viberszám előny.
Sziasztok! Mennyire este?
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Maestere keresünk fiút,illetve párt, fogadnitunk de utazunk is ,viberszám előny.
Holnap délelőtt Egerben fehér bőrű szopatómat keresem.
Gyere és élvezz a számba!
Ha holnap se jön össze úgy fog eltelni az év, hogy nem nyeltem gecit!
Gyere és élvezz a számba!
Ha holnap se jön össze úgy fog eltelni az év, hogy nem nyeltem gecit!
Hölgyet,párt,pasit keresek.Heves,Pest,Szolnok,Borsod megye
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Írtam üzenetet...
Férfias, biszex, hetero életvitelű srác keres hasonlót diszkréten. Gyöngyös -Hatvan-Eger- Salgótarján és vonzaskorzetében! Írj privát üzenetet!
Irányítást kedvelő párt keresek, akik lepisilnének, akár többször egymás után, aztán szexelhetnénk kedvetekre ahogy csak akartok. Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Egerben pihenő párral ismerkednénk, találkoznánk és…
Egerben pihenő párral ismerkednénk, találkoznánk és…
Holnap este 8 ra valakinek lenne helye Füzesabony környékén?

vazelinator

szexezerrel