Sziasztok, hölgyet vagy párt keresek péntek éjszakára, közös élményekhez.
45 éves jóképű férfi vagyok, imádok kényeztetni.Miskolc és környéke
45 éves jóképű férfi vagyok, imádok kényeztetni.Miskolc és környéke
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok párokat kukkolnek heves megyében!!
Vagy akár csatlakoznék is hozzájuk!
Vagy akár csatlakoznék is hozzájuk!
Sziasztok Ózd, Putnok környékén hölgy esetleg pár hetero alapon??!!
Sziasztok közös hokira keresek miskolcon egy sracot vagy többeshez is csatlakoznék nagy méret elöny nekem 17 cm.
Sziasztok!
Fiatal srác keres Tiszaújváros-Miskolc vonalon egy fiatalabb partnert szombatra (max 40). Nem gond, ha kezdő hisz én is az vagyok egy szinten bee1
Kocsi is megfelel vagy szabadban is, ha az idő megfelelő.
Fiatal srác keres Tiszaújváros-Miskolc vonalon egy fiatalabb partnert szombatra (max 40). Nem gond, ha kezdő hisz én is az vagyok egy szinten bee1
Kocsi is megfelel vagy szabadban is, ha az idő megfelelő.
Sziasztok!
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok!
Utazni tudok!
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen.Imádok női puncit popsit nyalni élvezésig!Kor és az alkat nem számít!
Sziasztok mai nap vagy holnap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Holnap du i órákban próbafülkés kaland?
Eger és vonzáskörzetében keresek állandó, megbízható 35+ férfi partnert. Ápoltság, megbízhatóság, intelligencia, szimpátia.
Esti órákra keresek kalandot Gyöngyös környékén
Szia!
Írj privát ha gondolod
(Ez egy válasz péter123456 üzenetére (tegnap 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:45
Írj privát ha gondolod
(Ez egy válasz péter123456 üzenetére (tegnap 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresnék minden jóra Borsodban. Utazni tudok diszkréció adott elvárt. Perverzebb dologban is benne vagyok igazság szerint mindenbe is.
Sziasztok!
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Miskolcon egyedül unatkozom otthol. Ki jönne hozzám jatszadozni kicsit?

vazelinator

andrea.kitty