Sziasztok! Érsekvadkert és környékén keresek hölgyet esetleg párt akár titkos kalandra is
Délelőtti kalandra keresek egy pasit aki szívesen megcsinálna!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Sziasztok!Szopni szerető barcikai hölgyet keresek!Szép napot Mindenkinek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek aki egyedül él vagy házasságban de elhanyagolja a férje! Aki még nem mondott le a szexualitásról de nem kapja meg! Én házasságban élek de már régen nincs együtt lét, 49 évesen ez még szerintem korán van! Ha valaki ugyan így gondolozik mint én akkor várom hogy írjon! Rövid az élet, meg kell élni mindent!
Olyan hölgyet keresek aki egyedül él vagy házasságban de elhanyagolja a férje! Aki még nem mondott le a szexualitásról de nem kapja meg! Én házasságban élek de már régen nincs együtt lét, 49 évesen ez még szerintem korán van! Ha valaki ugyan így gondolozik mint én akkor várom hogy írjon! Rövid az élet, meg kell élni mindent!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ma este 7 és 8 között van olyan nő aki szeretne használni bármire?
Sziasztok jovoheten csütortökre keserek párt/hölgyet minden jóra heves megye gyöngyös-heves vonalán
Csak hetero alapon
Csak hetero alapon
Sziasztok! Hölgyel, párral szívesen ismerkednék találkoznék Sárospatak, Sátoraljaújhely Miskolc vonalán! Fogadni illetve utazni tudok!
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen.imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít!
Sziasztok!
Szombat délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
Szombat délelőtt párokkal, hölgyekkel ismerkednék Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
Mezőkövesden a Zsóry fürdőben volt már valakinek valamilyen erotikus élménye?
Merre van az a nyaraló
(Ez egy válasz rendes01 üzenetére (2026. 04. 09. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 09. csütörtök 11:49
Kedves kis nyaralómban keresek kulturált párt hölgyet Miskolchoz közel, egy izgalmas éjszakára
Sziasztok!
Aktív partnerét keresik macis passzív srác főleg orális kalandra, de mivel nem kevés jelentkező így ha ügyes valaki felkínálom a szűz popsim is.
Hellyel Ózdon rendelkezem diszkréció adott és elvárt.
Aktív partnerét keresik macis passzív srác főleg orális kalandra, de mivel nem kevés jelentkező így ha ügyes valaki felkínálom a szűz popsim is.
Hellyel Ózdon rendelkezem diszkréció adott és elvárt.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Továbbra is aktuális..
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2026. 04. 08. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 08. szerda 19:19
Sziasztok! Hölgynek és párnak keresném tartós barátságát, akár közös programokkal is..Gyöngyös és környékén.
Kedves kis nyaralómban keresek kulturált párt hölgyet Miskolchoz közel, egy izgalmas éjszakára

vazelinator

cleopatra96