Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Fiatal perverz lányal ismerkednék.
Tiszatavi nappali bulihoz keresünk singli csajokat barátnőket haverommal
Párt fogadnék most Miskolci lakasomon. Kukkolnék
Sziasztok. Miskolc - Sajóbabony - Borsodszirák - Sajóvámos vonalon barátnőt, szeretőt keresek, hosszú távra.Szeretet és szexéhes, sportos, jó képű csinos (szex és szeretet terén) elhanyagolt férj vagyok, rengeteg vággyal és energiával.
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele együtt.Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít!
Sziasztok! Pénteken, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal privát üzenetben!
Valaki meg nézné a Nyéki nudin ahogy a párom leszop?
Csak kukkolás!
Csak kukkolás!
Sziasztok!
Párral, házaspárral ismerkednék hosszútávú kapcsolat reményében. Nem kapkodok, van időm az ismerkedésre.
Hölgyek társaságát is keresem, akár csak beszélgetni is.
A megkereséseket privátban várom.
Párral, házaspárral ismerkednék hosszútávú kapcsolat reményében. Nem kapkodok, van időm az ismerkedésre.
Hölgyek társaságát is keresem, akár csak beszélgetni is.
A megkereséseket privátban várom.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Gyöngyösön férfit keresek, akivel kipróbálhatnám, megkóstolhatnám a férfi nemi szerv érintését és ízét. Minőségi együttlétet keresek, nem mindenáron.
Gyöngyösön keresek aktív pasit aki használna. Én passziv bi vagyok.
Heves megyében ma este párral találkoznék!
Szerda délelőtt idősebb hölgy vagy pár miskolc környékén?
Ma 18-20 óra között?
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 23:21
#65535 ma 23:20 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)ondónyelőondónyelő A jövő héten Egerben szopni szeretnék.
Hétfőtől csütörtökig a kora esti órákban érek rá.
Jó lenne ha lenne helyed, és lehetőleg fehér bőrű legyél.
Imádom ha a számba élveznek, ha nyelhetem a gecit.
Hétfőtől csütörtökig a kora esti órákban érek rá.
Jó lenne ha lenne helyed, és lehetőleg fehér bőrű legyél.
Imádom ha a számba élveznek, ha nyelhetem a gecit.
Sziasztok! Ki hova szokot járni a párjával wellnesselni? smile privatba kerlek
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol kiprpbalhatnek par izgalmas dolgokat! Hely kellene utazni tudnek!
Szerencs, Sárospatak, Sátoraljaújhely és Kisvárda környékén párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Sok minden érdekel! ( cuckold, 1+2, hotwife, és sok megoldás)
Helyem van, utazni tudok!
185 magas, 95 kg 46 éves férfi vagyok.
Várom válaszod, válaszotokat!
Sok minden érdekel! ( cuckold, 1+2, hotwife, és sok megoldás)
Helyem van, utazni tudok!
185 magas, 95 kg 46 éves férfi vagyok.
Várom válaszod, válaszotokat!

vazelinator

tobbenjobb
Sandra Romaine