(Ez egy válasz SportBoy97 üzenetére (2026. 05. 13. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 13. szerda 16:13
Sziasztok! Miskolcon vagy vonzáskörzetében csatlakoznék idősebb párokhoz.
180cm / 84 kg, 27 éves , 16-17 cm intim
Gyöngyösön ma szopni imádo diszkrét pasit keresek
Sziasztok
A hétvégét otthon töltjük. Szombatra keresünk biszex hölgy tagú párt. Fogadni nem tudunk, utazni tudunk ésszerű távolságon belül.
A hétvégét otthon töltjük. Szombatra keresünk biszex hölgy tagú párt. Fogadni nem tudunk, utazni tudunk ésszerű távolságon belül.
Sziasztok! Holnap megyünk egerbe welnesselni és szívesen látnánk egy lányt magunk mellett harmadiknak.
Igazán lényegre törő a neved ....
(Ez egy válasz LüktetöLibido üzenetére (tegnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 01:26
Egerben vagy környékén túlfűtött páros vagy Hölgy?
Akik szeretik az egész éjjeles, reggelig tartó élvezteket?!? Többlövetű vagyok
Több élvezés után is áll a farkam...Helyem van, utazni is tudok autóval környéken...
Több élvezés után is áll a farkam...Helyem van, utazni is tudok autóval környéken...
Sziasztok
Olyan pasit keresünk aki a közeljövőben jön Bogacsra bulizni?
Olyan pasit keresünk aki a közeljövőben jön Bogacsra bulizni?
Sziasztok .Hölgy kedvère lennèk.
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2026. 05. 13. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt fogadnék Miskolci lakásomban mindkét félt kényeztetném, esetleg csak kukkolhatok is
Egerben vagy környékén túlfűtött páros vagy Hölgy?
Sziasztok, fiatal, nagy farku pasit keresek.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! fi
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! fi
Miskolc környékén párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Miskolcon vagy vonzáskörzetében csatlakoznék idősebb párokhoz.
Fogadnák most párt vagy hölgyet. Gyengém a molett hölgy. Miskolc mellett most tudlak fogadni.
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Ma estére keresünk biszex párt, pasit ,Borsodban mi 60as molett pár vagyunk.
Párt fogadnék Miskolci lakásomban mindkét félt kényeztetném, esetleg csak kukkolhatok is
Sziasztok,
49 éves masszőr vagyok, férfiaknak lingam, potencia és erekció idő növelésében tudok segíteni masszázsommal, amit megtanulhatsz és utána magad is tudod javítani állapotodat. Hölgyeknek, pároknak teljes test, sport, frissítő, kényeztető masszázzsal tudok szolgálni. Eger és szűk vonzáskörzetében látogatlak meg. Csak hétköznap előzetes egyeztetés alapján, napközben.
49 éves masszőr vagyok, férfiaknak lingam, potencia és erekció idő növelésében tudok segíteni masszázsommal, amit megtanulhatsz és utána magad is tudod javítani állapotodat. Hölgyeknek, pároknak teljes test, sport, frissítő, kényeztető masszázzsal tudok szolgálni. Eger és szűk vonzáskörzetében látogatlak meg. Csak hétköznap előzetes egyeztetés alapján, napközben.
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2026. 05. 12. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 50- es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodású nyitott párt hosszan tartó baratsagra,szeretjuk elni az eletet, közös kikapcsolodas, nudizas, parcseres szex 4 hen.Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján környékéről. Fogadni, utazni is tudunk! Egeszseg, diszkrecio adott es elvart.

vazelinator

hawkinska
Natali