Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről heter wink o kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről heter wink o kapcsolatra !
Sziasztok! Többesben tapasztalt, 36 éves, átlagos, heteró férfi vagyok. Szombat estére (05.30.) keresek hölgyet/párt Miskolcon és környékén, fogadni és utazni is tudok. Komolytalanok kíméljenek! Privit Írj! Üdv
Sziasztok! Ma estére egy pár vagy egy hölgy jelentkezését várjuk Miskolc- Kazincbarcika környékén. Egy igényes, sportos, diszkrét pár vagyunk.
Sziasztok! Nógrád,Heves megyében hölgyekkel,párokkal ismerkednék akár csak nézőnek is..Fiatal roma lányok jelentkezését is várom
Sziasztok!
Adatlapom szerint keresek Miskolcon és szűk vonzáskörzetében párt, hölgyet.
Tovabbi szép napot mindenkinek!
Üdv,
D
Adatlapom szerint keresek Miskolcon és szűk vonzáskörzetében párt, hölgyet.
Tovabbi szép napot mindenkinek!
Üdv,
D
Sziasztok!
Kezdó párként ismerkednénk Borsod megyében. Szintén pár érdekelne, akik türelmesen bevezet ék minket ebbe a világba.
Kezdó párként ismerkednénk Borsod megyében. Szintén pár érdekelne, akik türelmesen bevezet ék minket ebbe a világba.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok.MA egész nap várom hölgyek, párok társaságát kellemes együttlétre csendes otthonomban Pásztó mellett.Várom leveled!
Sziasztok! Esetleg így spontán hölgy, pár, házaspár izgalmas kalandra most este?
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Sziasztok párt keresunk parcserere
Sziasztok!
Péntek délelőtt Nyéki tavon leszek 10-12 óra magasságában.
Ha van olyan pár aki kilátogat és van kedve ismerkedni privátban elérhető vagyok.
Szép napot!
Péntek délelőtt Nyéki tavon leszek 10-12 óra magasságában.
Ha van olyan pár aki kilátogat és van kedve ismerkedni privátban elérhető vagyok.
Szép napot!
Sziasztok.Gyöngyös illetve környéki PÁRRAL ismerkednénk,adatlapunk szerint!Pusz
Hali!
Most valaki aktív Ózd környékén ?
Helyem van
Most valaki aktív Ózd környékén ?
Helyem van
Szopni.imádot keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd környékén
Mi kinn voltunk de nem láttunk téged!?
(Ez egy válasz Totikabalika92 üzenetére (2026. 05. 26. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 26. kedd 18:48
(Ez egy válasz Totikabalika92 üzenetére (2026. 05. 26. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap azaz szerda május 27 napközben Nyékládhaza Debreczeni to partján leszek társasághoz szívesen csatlakoznék!!!!! Megy valaki?
Bocsi de a paraméterek nem igazán vonzó de sok sikert neked .
(Ez egy válasz parokhozbeszallo üzenetére (2026. 05. 27. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel szopna valaki miskolon?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !

vazelinator