Sziasztok 50-es parkent keresünk párt baratsagra extrakkal. Vasarnap delutanunk szabad. Fogadni és utazni is tudunk. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján és kornyeke.Nem egyszeri alkalmat, hosszantarto baratsagot
Gyöngyös Bornapokon valaki ma este?
Sziasztok, 36 éves pár vagyunk, párral szívesen ismerkednénk Nógrád megyébe.
Egerből vagy a környékről keresek aktív bi férfiakat, többesre
Sziasztok! Egri férfiként párok házibarátja lennék!
Sziasztok!
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
Szopni szerető barcikai Nőt keresek!Szép napot mindenkinek!!!
Csajszit keresek alkalmira, akár szabadban vagy titokban esetleg elhanyagolt feleséget Nógrád megyében!
Sziasztok! Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék.
Gyöngyösön most hétvégén bornapok vanak szopni imadot keresek
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről heter wink o kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről heter wink o kapcsolatra !
Sziasztok! Többesben tapasztalt, 36 éves, átlagos, heteró férfi vagyok. Szombat estére (05.30.) keresek hölgyet/párt Miskolcon és környékén, fogadni és utazni is tudok. Komolytalanok kíméljenek! Privit Írj! Üdv
Sziasztok! Ma estére egy pár vagy egy hölgy jelentkezését várjuk Miskolc- Kazincbarcika környékén. Egy igényes, sportos, diszkrét pár vagyunk.
Sziasztok! Nógrád,Heves megyében hölgyekkel,párokkal ismerkednék akár csak nézőnek is..Fiatal roma lányok jelentkezését is várom
Sziasztok!
Adatlapom szerint keresek Miskolcon és szűk vonzáskörzetében párt, hölgyet.
Tovabbi szép napot mindenkinek!
Üdv,
D
Adatlapom szerint keresek Miskolcon és szűk vonzáskörzetében párt, hölgyet.
Tovabbi szép napot mindenkinek!
Üdv,
D
Sziasztok!
Kezdó párként ismerkednénk Borsod megyében. Szintén pár érdekelne, akik türelmesen bevezet ék minket ebbe a világba.
Kezdó párként ismerkednénk Borsod megyében. Szintén pár érdekelne, akik türelmesen bevezet ék minket ebbe a világba.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok.MA egész nap várom hölgyek, párok társaságát kellemes együttlétre csendes otthonomban Pásztó mellett.Várom leveled!
Sziasztok! Esetleg így spontán hölgy, pár, házaspár izgalmas kalandra most este?
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
smile

vazelinator

Natalli