Kár , hogy esik
(Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 20. szombat 12:05
Sziasztok! Nyéken hölgy vagy pár aki ismerkedne, kalandozna? Sportos pasi vagyok, jó mérettel...
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok !
Ma estére keresek párt Tokaj-Szerencs-Sátoraljaújhely környékén, utazni tudok
Ma estére keresek párt Tokaj-Szerencs-Sátoraljaújhely környékén, utazni tudok
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma estém is szabad!
Sziasztok! Nyéken hölgy vagy pár aki ismerkedne, kalandozna? Sportos pasi vagyok, jó mérettel...
szivesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 06. 19. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! Párt keresek akik közösen lecumiznának!
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen! Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít! Ózd és környéke de utazni is tudok biz km ig!
Sziasztok!
Most Gyöngyös - Hatvan?
Bocsi írjanak privátba adatlap nélkül ???????
(Ez egy válasz hellozsd üzenetére (2026. 06. 19. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 21:30
Sziasztok! 32 éves, normális és ápolt srác vagyok, aki szimpatikus női partnert vagy párt keres kötetlen, akár rendszeres szexre, párok esetén is szigorúan hetero alapon! Érezzük jól magunkat egymással, ha érdekel, írj privátot. Miskolc és környéke.
Szép napot!Szopni szerető hölgyet keresek Barcikáról! Üdv
Sziasztok! 32 éves, normális és ápolt srác vagyok, aki szimpatikus női partnert vagy párt keres kötetlen, akár rendszeres szexre, párok esetén is szigorúan hetero alapon! Érezzük jól magunkat egymással, ha érdekel, írj privátot. Miskolc és környéke.
Sziasztok! Ma, vagy holnap estére keresnénk párt, vagy férfiakat!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Gyöngyös és környékén keresnék párt kukkolásra vagy akár csatlakoznék is! Utazni tudok.
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+
Sziasztok. Ma este, éjjel megyek, Pest megyéből, Szabolcs Szatmár Bereg megyébe! Esetleg az utón valamerre, volna hölgy, vagy pár aki, akik, egy autós mókába, benne lennének. Autós parkoló is jó lenne a találkozó pontnak.
Mindenkinek, csodás hétvégét kívánok
Mindenkinek, csodás hétvégét kívánok

vazelinator

raytay
Martina