Szopni szerető nőt keresek!Lehetőleg barcikait!Szép napot mindenkinek!
Olvastam. Válaszoltam. Puszika
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (tegnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia irtam privátba
(Ez egy válasz Bi.passzív üzenetére (tegnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este Gyöngyösön szopnèk aktív fèrfiakat.
Hölgyet keresek
Gyöngyös és Eger környékén ma szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyhöz
Nem sietek sehova.
Nem sietek sehova.
Sziasztok! Tegnap este az egerbaktai tetőn egy sötét suzukiban szexelő pár innen volt esetleg?
Pár társaságát keressük szauna medence adott saját házunknál
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Két férfi keres lányt, párt.
Olyan hölgyet keresek akivel egymást kényeztetnénk.
Sziasztok! Hamarosan a párommal Miskolc eg alfyi alfk alfipari parkjának szélén autóban fogunk szexelni. Párok közeledését szívesen vennénk.
Sziasztok!
Munkát keresnék Egerben! Akár építőipar akár sofőr, bármi szóba jöhet ☺️
Munkát keresnék Egerben! Akár építőipar akár sofőr, bármi szóba jöhet ☺️
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
40es jotestü hetero pasi vagyok. Párokkal kapcsolódnék valamilyen formában, a jatékszabályokat ti határozzátok meg....
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen!Imádok női puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít.Ózd és környékén utazni is tudok biz km ig!
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Miskolcon párnak búvóhelyet biztosítok, cserébe nézném őket. Belvárosi lakás klímás
Miskolc és környéki Nővel ismerkednék.
Üdv Eger es gyöngyös környéken parokat hölgyeket keresek kalandozasra privat üziket varok

vazelinator

Bicusdavid