Ózdon és a környező falvakban keresek férfit formás szerszámmal.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Sziasztok. Hevesen délután valaki?
Szia irj rám én gyöngyösi vagyok
(Ez egy válasz Normalissrac33 üzenetére (tegnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:47
Sziasztok 07.10 délelőtt gyöngyösön kinek lenne kedve találkozni? Kipróbálnám hogy másnak verném ki
Sziasztok 07.10 délelőtt gyöngyösön kinek lenne kedve találkozni? Kipróbálnám hogy másnak verném ki
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Most valaki Tiszaújváros?
Fiatal izmos bevállalós sráccal dobnátok fel az estét/ a kapcsolatotokat. Írjatok bátran.
Nem mondom nemet semmire
Nem mondom nemet semmire
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok lányt ffit párt keresunk perverz játékok megöléséhez!
Szopatnék barcikai hölgyet!Szép napot mindenkinek!
Írj rám,beszállnék
(Ez egy válasz Sildenafil1990 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Egerben most délelőtt valaki?
Egerben most délelőtt valaki?
A többesszám alatt kiket értessz?
(Ez egy válasz Meliodas üzenetére (tegnap 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Szombatra keresünk lányt, párt.
Szombatra keresünk lányt, párt.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ha esetleg máskor délelőtt jó lehet, szívessn csatlakoznék.
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2026. 07. 08. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 13:41
Sziasztok. Holnap délelottre keresúnk bi párt , pasit, mi hatvanas molett pár vagyunk, Miskolc és környéke.
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke, de távolság normál határok között belefér.

vazelinator

paarfiatal
Alysa