Sziasztok, Borsodban ma estére vagy holnapra keresek partnert. Írjatok nyugodtan
Ahhoz válaszolni is kellene a levelekre
(Ez egy válasz izgassuk24 üzenetére (2026. 07. 15. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 15. szerda 14:02
(Ez egy válasz izgassuk24 üzenetére (2026. 07. 15. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Sziasztok. Ma este olyan 20.00 felé Salgótarjánba nem lenne kedve valakinek talizni és sexelni egy jót?
Sziasztok. Gábor vagyok. 3asban bennelennétek?
(Ez egy válasz Mesiisti üzenetére (2026. 07. 15. szerda 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Ma Egerben, késő délután szeretném élvezésig szopni egy ápolt fehér bőrű férfi farkát.
Hely pillanatnyilag megoldható.
Hely pillanatnyilag megoldható.
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen!Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít! Ózd és környékén, utazni is tudok biz km ig.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok! Egy bevállalós aktív srácot keresek fiús szexre Kazincbarcika, vagy Misolc környékén.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Pásztó mellett.Várom leveled.Köszi
Senki nem akar Egerben egy faszszopó köcsöggel találkozni?
Most valaki Demjén?egy kis esti pancsi?
Szopnatnék barcikai nőt!Szép napot mindenkinek
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Eger-Salgótarján-Gyöngyös-Hatvan vonalon van kedve valaki normális biszex férfias férfinak ismerkedni ? Írj privát üzenetet!
Salgótarján környékén, párt vagy hölgyet fogadnak diszkréten, holnap délutántól. Írj privit!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén.Ésszerű táv nem gond.

vazelinator

Override
Monika T