Lehet téged kerestelek, ha valóban komolyan gondoltad volna, én sem rossz szándékkal írom....
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (tegnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:42
Nézd nemroszbol irom de havaloban keresnél már réges rég megtaláltadvolna
Sziasztok este találkoznék elhagyatott feleségekkel párokkal hölgyekkel
Sziasztok! Intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Leginkább hosszú távú és tartós kapcsolatra keresek partnert, párokat a hölgy örömére. Intelligencia és szimpátia!
Sziasztok! Nőként keresek bevállalós hölgyet minden jóra!
leginkább 40+ az esetem
leginkább 40+ az esetem
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Olyanok társaságát keresem - elsősorban párokra gondolok - akik számára nem csak az orgazmusok hajhászása a lényeg. Fontosak számukra az oda vezető út színes kis mellékutcái, sikátorai, mezői, hegyei-völgyei. Mindez egy intelligens, igényes, kulturált társaságban és légkörben. Privát üzenetet várok.
Nézd nemroszbol irom de havaloban keresnél már réges rég megtaláltadvolna
(Ez egy válasz mcbrain üzenetére (tegnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:49
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Salgótarján környékén pár cuckoldra esetleg bi? Írj privit
Barcikai nőt szopatnék!Szép napot Mindenkinek!
Diszkrét párt keresek biszex pasival!
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok ma es te olyan 8 óra körül a nyéki nudin leszünk, párt keresünk magunkhoz, semmi jó elrontoi nem vagyunk
Sziasztok ma este olyan 8 óra körül a nyéki nudin leszünk, párt keresunk magunkhoz, semmi jó elrontoi nem vagyunk
Sziasztok! Ma Nyéken hölgy vagy pár aki kalandozna? Sportos, igényes pasi vagyok jó mérettel....
Hölgyet,párt keresek
Ma este kalandoznánk,kezdésként Bogács,pincesor.Autós kaland,kukkolás,akár párcsere....
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Nógrád...Heves megyében szivesen játszadoznék ma párral vagy bi érdeklődő pasival.
Privátban keress..
Mail..telefon ..találkozás a sorrend nálam.
Nógrád...Heves megyében szivesen játszadoznék ma párral vagy bi érdeklődő pasival.
Privátban keress..
Mail..telefon ..találkozás a sorrend nálam.
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy bevállalós srácot keresek Miskolc, Kazincbarcika környékén fiús diszkrét kalandhoz.

vazelinator

djsanca