Jó reggelt! K.barcika és környékén kalandoznék, hölgyek, párokat keresek minden jóra! Akár autóban,szabadban!
Nagy kamu vagy ! Ne higyettek neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 19. vasárnap 20:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4822214)
VIP
Nyék-Emőd este bi férfi?
Fogadasbol most 72 oraig semmire nem mondhatok nemet, semmire. Ha kihasznalnad egy fiatal jokepu izmos pasival ezt irj. Siesss telik az ido
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Nyék-Emőd este bi férfi?
Diszkrét párt keresek...
Sziasztok! Miskolc mellett most izgi kaland?
Sziasztok! Van itt hölgy vagy pár aki szokott tekerni országúton?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok! Egri pasi vagyok, párok házibarátja lennék.
Borsod megyei dominát keresek minden jóra.
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy srácot fiús kalandra, szexre. Konkrétan aktív srácot keresek.
Sziasztok! Mezőkövesden lányok hölgyek?
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Lehet téged kerestelek, ha valóban komolyan gondoltad volna, én sem rossz szándékkal írom....
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (2026. 07. 18. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 18. szombat 20:42
Nézd nemroszbol irom de havaloban keresnél már réges rég megtaláltadvolna
Sziasztok este találkoznék elhagyatott feleségekkel párokkal hölgyekkel
Sziasztok! Intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Leginkább hosszú távú és tartós kapcsolatra keresek partnert, párokat a hölgy örömére. Intelligencia és szimpátia!
Sziasztok! Nőként keresek bevállalós hölgyet minden jóra!
leginkább 40+ az esetem
leginkább 40+ az esetem
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Olyanok társaságát keresem - elsősorban párokra gondolok - akik számára nem csak az orgazmusok hajhászása a lényeg. Fontosak számukra az oda vezető út színes kis mellékutcái, sikátorai, mezői, hegyei-völgyei. Mindez egy intelligens, igényes, kulturált társaságban és légkörben. Privát üzenetet várok.

vazelinator

purple19