Holnap délelőtt valaki Miskolc- Mezőkövesd- Nyék környékén?
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy srácot fiús kalandra, szexre. Konkrétan aktív srácot keresek.
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen!Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít! Ózd és környékén, utazni is tudok biz km ig!
Mivel itt nőt nem lehet találni, így ezt elengedtem.
De egy potens, aktív, tapasztalt pasival szívesen megpróbálnék ezt-azt...
Ha ápolt, igényes, diszkrét vagy, keress.
De egy potens, aktív, tapasztalt pasival szívesen megpróbálnék ezt-azt...
Ha ápolt, igényes, diszkrét vagy, keress.
Sziasztok!
Elsősorban Gyöngyös-Hatvan -Pásztó vonalon keresek partnert magamnak a hét folyamán. Aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár és felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan !
Elsősorban Gyöngyös-Hatvan -Pásztó vonalon keresek partnert magamnak a hét folyamán. Aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár és felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan !
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, holnap este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
Ne add fel.
Nekem se gyakran jön össze, de azért évente tudok 1-2 adag spermát nyelni. (Ez egy válasz mcbrain üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 20. hétfő 15:46
Nekem se gyakran jön össze, de azért évente tudok 1-2 adag spermát nyelni. (Ez egy válasz mcbrain üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Augusztus 1-re keresnék Miskolcon kalandvágyó hölgyet vagy párt egy kis huncutkodásra!
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy szimpatikus pasi a holgy tágra ravélvez csak esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén
Sziasztok miskolcon keresek olyan hölgyet feleséget aki szereti a sexet és hangtúrozna ma este velem
Sziasztok!
Egy hölgy társaságát keresnénk, akivel párosunk nő tagja kipróbálhatná bi kíváncsiságát. A férfi is részt venne a játékban, de kizárólag csak saját párjával. Ha esetleg lenne olyan hölgy aki ismerkedne, szívesen várjuk megkeresését.
Egy hölgy társaságát keresnénk, akivel párosunk nő tagja kipróbálhatná bi kíváncsiságát. A férfi is részt venne a játékban, de kizárólag csak saját párjával. Ha esetleg lenne olyan hölgy aki ismerkedne, szívesen várjuk megkeresését.
Sziasztok.
Holnap délután Hatvanba lenne kedve valakinek párom használt bugyijával játszani kicsit, videókat is mutatok.
Holnap délután Hatvanba lenne kedve valakinek párom használt bugyijával játszani kicsit, videókat is mutatok.
Hatvan környékéről fiatal srác van?, írj privátban.
Szép estet !Valakinek nincs kedve lecumizni??
Sziasztok!
Recsk környéki amatőr csajszit ismer valaki?
Jól esne egy finom francia...
Recsk környéki amatőr csajszit ismer valaki?
Jól esne egy finom francia...
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül
Sziasztok!
Hétköznap Bélapátfalva , Szilvásvárad környéken szívesen megállnék szopni egyet.
Légy ápolt, egészséges és diszkrét!
Elélvezhetsz a számban.
Hétköznap Bélapátfalva , Szilvásvárad környéken szívesen megállnék szopni egyet.
Légy ápolt, egészséges és diszkrét!
Elélvezhetsz a számban.
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki nap közben szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális

vazelinator

fruzsi