Sziasztok ezen az oldalon a nagy része kamus megbeszélve az időpont találka visszaír és eltűnik vagy letilt mindenki írogat de senki nem akar semmit még vissza írni se csak a nagy duma van rengeteg itt a kamus én azt érzékelem
Augusztus 1 Miskolcon lányokat, hölgyeket asszonyokat szívesen meglátogatnék kellemes kis kikapcsolódásra! Nagyobb méretű 45éves pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Leginkább hosszú távú és tartós kapcsolatra keresek partnert, párokat a hölgy örömére. Intelligencia és szimpátia!
Szívesen csatlakoznék hozzátok... Tudok masszírozni...
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (tegnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:42
Sziasztok. Masszírozni tudó jóképű férfit keresek a feleségemnek. Privátban írj. Mindent megbeszélünk
Ha gondolod írj rám...
(Ez egy válasz Canonn üzenetére (tegnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:10
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy srácot fiús kalandra, szexre. Konkrétan aktív srácot keresek.
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy srácot fiús kalandra, szexre. Konkrétan aktív srácot keresek.
Gödöllő - Hatvan környékén srácot keresek közös mókához, írj privátban.
Sziasztok szívesen csatlakoznék párokhoz hölgyekhez ma este!
Sziasztok holnap délelőtt hölgy esetleg vagy talán bi ferfi?
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok, jön valaki esetleg a Siroki Bike Week Fesztiválra, én most értem ide, keresek megbízható párt 35 éves korig, valamint hölgyet 35 éves korig minden jó megélésére
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
Sziasztok. Masszírozni tudó jóképű férfit keresek a feleségemnek. Privátban írj. Mindent megbeszélünk
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Holnap délelőtt valaki Miskolc- Mezőkövesd- Nyék környékén?
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen!Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít! Ózd és környékén, utazni is tudok biz km ig!
Mivel itt nőt nem lehet találni, így ezt elengedtem.
De egy potens, aktív, tapasztalt pasival szívesen megpróbálnék ezt-azt...
Ha ápolt, igényes, diszkrét vagy, keress.
De egy potens, aktív, tapasztalt pasival szívesen megpróbálnék ezt-azt...
Ha ápolt, igényes, diszkrét vagy, keress.
Sziasztok!
Elsősorban Gyöngyös-Hatvan -Pásztó vonalon keresek partnert magamnak a hét folyamán. Aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár és felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan !
Elsősorban Gyöngyös-Hatvan -Pásztó vonalon keresek partnert magamnak a hét folyamán. Aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár és felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan !

vazelinator

Vassas