Fiatal lányt keresek tartós szexkapcsolatra.
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Sziasztok!
Tele vagyok, mint a délibusz!
Valaki?
Tele vagyok, mint a délibusz!
Valaki?
Üdv Nógrád megyében Balassagyarmat retság melett van helyem srácokkal,lányokkal közös öröm szerzés? Délután 2 ig van helyem.
Üdv Nógrád megyében Balassagyarmat retság melett van helyem srácokkal,lányokkal közös öröm szerzés? Délután 2 ig van helyem.
Szombatra hölgyek vagy párok jelentkezését várom Miskolcon
Üdv! Jászberényi hetero férfiként keresek partnert ésszerű távolságon belül.
Miskolc környékén hölgy, vagy pasi, kölcsönös örömszerzésre?
Gratulálok a földrajz tudásodhoz!
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 20:06
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy srácot fiús kalandra, szexre. Konkrétan aktív srácot keresek.
sziasztok feleseget kényeztetnek hasznalnek a ferje elott akit ez izgatna ! Hely kellene utazni tudnek!
Szexi nagyit keresek
Sziasztok! Nógrád megye Érsekvadkert körzetében keresek csinos hölgyet bármi jóra, minden elképzelés érdekel, írj bátran!
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok!
Eger környékén találkoznék ma este hölgyekkel párokkal
ápolt igényes férfi vagyok
Akit érdekel irjon!
Eger környékén találkoznék ma este hölgyekkel párokkal
ápolt igényes férfi vagyok
Akit érdekel irjon!
Sziasztok miskolcon sex partnert keresek párok, feleségek, hölgyeket jó buli lesz
Sziasztok!5 fős nyitott, potens férfi társaság (34-40 között) a hétvégén (csütörtök-vasarnap) Bogácson tölti a hétvégét! Ha szeretnél egy jó csoportos-gangbang élményt velünátélni, ne habozz, keress!
Szállás, diszkréció adott!!
Szállás, diszkréció adott!!
Ez még mindig Borsod Heves és Nógrád megye, nem zavar hogy Kecskemét még a közelében sincs!
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 12:06
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!

vazelinator

Nicole Smith