Sziasztok ! Megyünk nyékre nudira lehet csatlakozni!!
Miskolcon párt kukkolnék lakás van a belvárosba
Sziasztok!barcikai szopni szerető nőt várok!Legyen szép napotok!
Sziasztok és is szívesen lennék veletek!
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Független hölgyel ismerkednék hosszabb távon.
Párt keresek orális kényelmesre akár oda vissza. Vagy bármilyen felállásban. Mai napra. Hölgynek "hálás ' lennék....
(Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok hajdú-biharból miskolc fele szívesen elviszek bárkit holnap reggel ha beszéd 6:00-kor indulok
Sziasztok! Mi egy fiatal házaspár vagyunk 34/33 és augusztus 13-17 között az egerszalóki Shiraz Hotelben leszünk. Szívesen ismerkednénk párokkal, iszogatnánk beszélgetnénk és egyéb finomságokkal fűszereznénk ha megvan a szimpátia. Írjatok bátran ha arra jártok ti is!
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám
Sziasztok. Csütörtökre keresek párokat vagy hölgyeket közös rosszalkodásra. Ha felkeltette az érdeklődésedet nyugodtan ír privát üzenetet.
Hy!
Hatvanból valaki?
Hatvanból valaki?
Mamàmat érdekelné , egy kicsit kimozdulna az öregotthonból 88 éves ,járókerettel egész jól mozog , a tolószéket magatokkal sem kellene vinni. Írj elérhetőséget
Mamàmat érdekelné , egy kicsit kimozdulna az öregotthonból 88 éves ,járókerettel egész jól mozog , a tolószéket magatokkal sem kellene vinni. Írj elérhetőséget
(Ez egy válasz LingamfanMiskolc üzenetére (2026. 07. 31. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 20:38
Sziasztok
Augusztus 21-23 közt keresnék egy hölgyet aki a társaságom lenne Miskolcon.
Szállás,étkezés,szauna,wellnes mindent biztosítok
Augusztus 21-23 közt keresnék egy hölgyet aki a társaságom lenne Miskolcon.
Szállás,étkezés,szauna,wellnes mindent biztosítok
Párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
37 éves pasi keres nőket. Vonyíttatnám a kurvát!!!! Megtépném, megcibálnám és gátlástalanul megbasznám a magyar, cigány, kínai kurvákat. A célom, hogy ordíts, vonyíts úgy élvezd az aktust.
Sziasztok! Szóló Hölgy,vagy Pár most? Hatvan-Eger vonalon. Nagyon szeretek nyalni!!!!!
Hölgyet,párt keresek
Sziasztok párt nőt férfit keresek nem vagyok semmi jónak az elrontója írj

vazelinator

Janika0610
PlayfulAnne