Párszor volt már ilyen elképzelésed ahogy olvasom az oldalon, de az állítólagos barátnődről sajnos egy kép sincs kint,akkor ezt hogy kiviteleznéd? Vagy hogy várod el hogy valaki erre igent mondjon vaktában? Hacsak alapból nem komolytalan a kiírás , vagy ennek megfelelő komolysággal kerestek valóban 3. partnert.
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 20:16
Sziasztok ma este valaki férfi aki benne lenne egy olyanban h barátnőm én plusz egy férfi a férfi nézheti plusz verné neki a baratnőm fogadni tudjon gyöngyös!
Sziasztok. Fiatal kedves pár vagyunk párcseréhez keresünk párt. Fotók infók adatlapunkon
Sziasztok ma este valaki férfi aki benne lenne egy olyanban h barátnőm én plusz egy férfi a férfi nézheti plusz verné neki a baratnőm fogadni tudjon gyöngyös!
Most valaki hevesen közös hoki?
Unatkozó hölgy, ebben a felfrissült levegőben?
Csak nagyfarkú jöhet szóba?
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 16:07
Akit érdekel írjon rám privatban lehetőleg 35 alatt és autó vagy hely kell
Sziasztok Miskolc es környékén keresném szombat estére pár társaságát.
Akit érdekel írjon rám privatban lehetőleg 35 alatt és autó vagy hely kell
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 11:23
Sziasztok ! Nagyfarku pasi van Mezőkövesd környékén aki megdugna és megszopatna most egy 20 éves húsos csajt ? Egy feltétel nekem kell küldemények videót a szajbaelvezesről
Helló szívesen ha gindolod
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 11:23
Sziasztok ! Nagyfarku pasi van Mezőkövesd környékén aki megdugna és megszopatna most egy 20 éves húsos csajt ? Egy feltétel nekem kell küldemények videót a szajbaelvezesről
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki, aki nap közben szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok. hatvan és vonzáskörzetében keressük leendő partnerünket a mai , valamint a holnapi napra. Párommal biszexuálisak vagyunk , így ennek megfelelően csak BISZEXUÁLIS beállítottságu partnereket keresünk!
Utazni ésszerű keretek között tudunk , de fogadni jobban szeretnénk.
Korhatár fiúk esetén max 35 év!!!!!! Felette nem!!!
Utazni ésszerű keretek között tudunk , de fogadni jobban szeretnénk.
Korhatár fiúk esetén max 35 év!!!!!! Felette nem!!!
Heves megyében, elsősorban Eger és vonzáskörzetében keresek korombeli (max 35 év) párt, lányt vagy fiút közös kalandozásra. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.
Sziasztok !
Ma este Gyöngyös -Mezőkövesd környékén fiatal biszex pár vagy fiú egy finom kis kalandra ?
Ma este Gyöngyös -Mezőkövesd környékén fiatal biszex pár vagy fiú egy finom kis kalandra ?
Sziasztok!
Borsodi Bi párral ismerkednék hosszabb távon.
Borsodi Bi párral ismerkednék hosszabb távon.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
37 éves, miskolci férfi vagyok. Elsősorban nyitott gondolkodású heteró párokat keresek alkalmi, kölcsönös vonzalmon alapuló, diszkrét találkozásokra. A cél, hogy mindannyian jól érezzük magunkat, jó hangulatban, mindenféle kötelezettség nélkül. Nálam a kölcsönös tisztelet és a diszkréció alap, kor és testalkat nem számít. Ha úgy érzitek, megvan a kölcsönös kíváncsiság, írjatok bátran – lehet, hogy egy izgalmas kaland csak egy üzenetre van.
Sziasztok! Fiatal igényes roma lányt keresek tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban, vagy párhoz csatlakoznék. Valaki?
Sziasztok! Kevés tapasztalattal keresek Miskolcon többest, bármilyen felállás érdekel.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

vazelinator

Lena