Duci/kövér csajt nyalnák, és akár több is lehet. Puszi
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Fiatal pasi Nógrád megye?par vagyunk
38 éves szőrtelen fiu szopna mai nap helyem van vác környéke
Sziasztok leszopna ma valaki Miskolcon helyem sajnos nincs.
Szia sziasztok olyan lányt n̈őt hölgyet vagy párt keresek ahol benne lennétek egy lábfejre élvezésben.autos kaland vagy nálatok talalkozhatunk.varom a kíváncsi párokat hölgyeket
Legfeljebb "szájhősök" léteznek.
(Ez egy válasz Szexi41 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 20:51
Sziasztok. Szeretnék találni Borsodban, vagy a szomszédos megyékben élő párt. Én 45ös igényes, inteligens,sportos pasi vagyok.Ha szeretnétek magatok mellé, alkalmanként egy szuper pasit, keressetek bizalommal. Szályhősök, kamusok kíméljenek. Üdv Laci.
Sziasztok. Szeretnék találni Borsodban, vagy a szomszédos megyékben élő párt. Én 45ös igényes, inteligens,sportos pasi vagyok.Ha szeretnétek magatok mellé, alkalmanként egy szuper pasit, keressetek bizalommal. Szályhősök, kamusok kíméljenek. Üdv Laci.
Sziasztok!Kedden napközben, vagy este aki szeretne ismerkedni velünk Eger környékén az üzenetben hagyja meg a viber elérhetőségét.
Salgótarján környékén pár cuckoldra esetleg hölgy aki kényeztetésre vágyik? Írj privit
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Ma este valaki miskolcon? Minden jóban benne vagyok!
Sziasztok ma este valaki miskolcon? Minden jobban benne vagyok!
Sziasztok! Hölgy,pár,pasi??!
Írtam privát!
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 9-után valaki?
Sziasztok
Retsag és környéke ?
Retsag és környéke ?
Sziasztok. profilom !
Sziasztok!
Hétfő és kedd Egerszalókon vagyunk.Este ki látogatna meg minket egy pohár borra?Jakuzzi is van.
Hétfő és kedd Egerszalókon vagyunk.Este ki látogatna meg minket egy pohár borra?Jakuzzi is van.
Sziasztok ha véletlen Bükkszéken ma ti voltatok az a 30 as pár akik a külsőn kettesben villantottatok nekünk és jót mosolyogtunk mindanyian a hihetetlen látványon írjatok...

vazelinator

Mela