Pár, vagy lányok akik orálisan kényeztetnének, minden megbeszélés kérdése?
Perverzió előny!
Olyan lányokat, barátnőket keresek, akik egyszerre nyalnának, cumiznának! Lennék a mentoruk!
Perverzió előny!
Olyan lányokat, barátnőket keresek, akik egyszerre nyalnának, cumiznának! Lennék a mentoruk!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Gyöngyös valaki aktív pasi? Én passziv bi vagyok. Szexelnék
Kellemes ötvenes férfi nyalna fiatal lányt, középkorú feleséget, vagy idősebb hölgyet négyszemközt, vagy a barátja, férje, partnere előtt is.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
Miskolc, ma??
Sziasztok! Miskolc és környékén ismerkednék diszkrét, megbízható, ápolt, átlagos férfival 18-44 között.
Üdv, még új vagyok itt ismerkedem az oldallal högyekkel ismerkednék diszkréten nem baj ha nem független,esetleg párokkal is de csak is a hölgy örömére.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Sok ribi volt ott
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 15. szombat 16:39
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszafüred dj tour feszt-re keresek hölgykisérőt akivel kefélhetünk is egy hatalmasat
Sziasztok 50- es párkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt, baratsag extrakkal alapon
A mai napunk szabad
Utazni es fogadni is tudunk. MISKOLC, KAZINCBARCIKA. ÓZD. SALGÓTARJÁN es környékéről
A mai napunk szabad
Utazni es fogadni is tudunk. MISKOLC, KAZINCBARCIKA. ÓZD. SALGÓTARJÁN es környékéről
Üdv! Jászberényi hetero férfiként keresek partnert ésszerű távolságon belül.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sziasztok! hölgyet keresnék aki megmasszírozna! Utazni tudok! Köszönöm!
Ma estére keresünk bi pasit, Miskolcon.
Sziasztok!
Sirok-Parád, esetleg Pétervására környékéről keresek kizárólag egyedülálló (nem hármast kereső) nőket titkos találkákra.
Ha ismersz olyan hölgyet, aki benne van ilyen kalandozásokban jelezd kérlek privátban. Köszönöm!
Sirok-Parád, esetleg Pétervására környékéről keresek kizárólag egyedülálló (nem hármast kereső) nőket titkos találkákra.
Ha ismersz olyan hölgyet, aki benne van ilyen kalandozásokban jelezd kérlek privátban. Köszönöm!
Sziasztok! Diszkrét párt keresek!
Most Gyöngyös környéke?
Sziasztok! Párt keresek diszkrét kapcsolatra!
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok,partnereket keresünk maestére ,fogadnitudunk,viberszám előny!!

vazelinator