Sziasztok! Holnaptol iskola, unatkozó anyukákhoz, párokhoz csatlakoznék napközbe, akár autóskaland is szóba jöhet!
Miskolc környékén keresem szenvedélyes szererőmet. Legyél csinos, fiatalos. És imádd a szexet. Egy valakit keresek, aki engem akar. Akivel hosszú távon jól tud működni...
Altalában hétköznap délelőtt vagyok szabad.
Altalában hétköznap délelőtt vagyok szabad.
Sziasztok! Miskolcon vagy környékén valaki, aki ma nap közben találkozna? Keressetek nyugodtan!
Párokat keresunk Nógrád megye környéke
Hello
Miskolc és környéke?
Miskolc és környéke?
Keresek egy bevállalós aktív srácot Kazincbarcika és Miskolc környékén diszkrét fiús kalandra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok Hatvan- Pásztó környékén ismerkedik valaki mostanásáág? Ha igen nyugodtan keress privátban
!
!
Miskolc és környékén pár v hölgy?
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Helloka
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Sziasztok csatlakoznék ma Miskolcon hölgyekhez párokhoz egy csodálatos időtöltésre minden ötlet érdekel írj bátran
Sziasztok! Most keresünk pasit. Nem holnap, nem délután. Olyat, akiknek legalább 18/6-os farka van , és áll, ha kell . Na és el tud jönni Tiszanánára. Ne írj, ha később, majd, meg hasonlók. Akkor már máshol leszünk.
Sziasztok! Diszkrét párhoz csatlakoznék! Minden megoldás érdekel...
Nem is tudtam, hogy Kecskemét Észak-Magyarországon van...
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 08. 29. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 29. szombat 14:31
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Hölgyet, párt keresek
Ma este Egerben diszkrét párral randiznék!
Sziasztok! Mai napra keresek dominát bármi jóra!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!

vazelinator

Ashley 2