Sziasztok, Fogadni tudó miskolci pasi? A hölgy örömére
Egri Lány van itt?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Még teljesen új vagyok itt, így még csak ismerkedem az oldallal. Párral szeretnék ismerkedni, ezért is regisztráltam. Van már tapasztalatom.
Még teljesen új vagyok itt, így még csak ismerkedem az oldallal. Párral szeretnék ismerkedni, ezért is regisztráltam. Van már tapasztalatom.
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül
Sziasztok! Holnap délelőtt munkámból adódóan egerben leszek. Lenne hölgy esetleg aki diszkrét kalandbab benne lenne?
Ez csak egy meleg pasi aki szopni akar. 5 nap alatt 86 hozzászólással telebassza az összes
fó
. De ha egy hetero pasi elmegy a találkozóra nem tudom hogy magyarázza ki,hogy nincs is csaj és csodálkoznék azon hogy nem verik meg
(Ez egy válasz Borat2006 üzenetére (2026. 08. 29. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mo alf
t
Most várok párt kukkolasra nálam belvárosba jó délután
Sziasztok! Holnaptol iskola, unatkozó anyukákhoz, párokhoz csatlakoznék napközbe, akár autóskaland is szóba jöhet!
Miskolc környékén keresem szenvedélyes szererőmet. Legyél csinos, fiatalos. És imádd a szexet. Egy valakit keresek, aki engem akar. Akivel hosszú távon jól tud működni...
Altalában hétköznap délelőtt vagyok szabad.
Altalában hétköznap délelőtt vagyok szabad.
Sziasztok! Miskolcon vagy környékén valaki, aki ma nap közben találkozna? Keressetek nyugodtan!
Párokat keresunk Nógrád megye környéke
Hello
Miskolc és környéke?
Miskolc és környéke?
Keresek egy bevállalós aktív srácot Kazincbarcika és Miskolc környékén diszkrét fiús kalandra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok Hatvan- Pásztó környékén ismerkedik valaki mostanásáág? Ha igen nyugodtan keress privátban
!
!
Miskolc és környékén pár v hölgy?
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Helloka
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Sziasztok csatlakoznék ma Miskolcon hölgyekhez párokhoz egy csodálatos időtöltésre minden ötlet érdekel írj bátran

vazelinator

andrika
Rodi Romain