Miskolci biszex párt kerrsek vagy bi uni fiut
Egri hölgyet vagy párt keresek a hölgy örömér jelleggel.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Közös maszti? Kamozás?
Pont azért írtam ezt!Ha az ember szexelni akar,fizetni kell 1 prostinak,m itt szinte mindenki hazudik vagy megy a képmutatás,én is tapasztalatból írom!
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (ma 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ìrtam nektek privátban!
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:51
Sziasztok! Párt illetve fiút keresünk ,fogadnitudunk,de utazunk is !! Viberszám előny.
Sziasztok! Egri férfiként párok házibarátja lennék!!
Szerdán Miskolc közeli nyaralómba szívesen fogadok párt, hölgyet. Fő az izgalom
Üdv nagyfarkú padi
Üdv nagyfarkú padi
Ne erőltesd! Saját tapasztalat.
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:27
Még 1X nekifutunk..
Ha ilyen könnyen menne minden?!Se adatlap,se semmi..1 órája értem haza Miskolcról,lehet elsétáltunk egymás mellett!
Ha ilyen könnyen menne minden?!Se adatlap,se semmi..1 órája értem haza Miskolcról,lehet elsétáltunk egymás mellett!
Sziasztok miskolcon keresek érettebb hölgyet kalandra 29 vagyok 17 cm intimmel
Sziasztok!Szopni szerető barcikai nőt keresek!
Sziasztok! Párt illetve fiút keresünk ,fogadnitudunk,de utazunk is !! Viberszám előny.
Keresek egy olyan személyt, nőt vagy bisex pasit, aki szívesen kényeztetné a lábam,csókolgatná és ilyenek. Teljesen tiszta ápolt. Kölcsönös francia is fontos,esetleg rá is verheted. Jászberény
Még 1X nekifutunk..
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 19:15
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tucatnyi igérgetés,árverés utàn még egyszer nekifutunk....Fiatal diszkrét barátot keresünk diszkrét valós házaspárként Miskolc környékén...Viberen kommunikálunk...
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Pont ti mondjátok? Volt bőven ígérgetés részetekről is ….
Visszanyalt a fagyi esete …. (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 19:15
Visszanyalt a fagyi esete …. (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tucatnyi igérgetés,árverés utàn még egyszer nekifutunk....Fiatal diszkrét barátot keresünk diszkrét valós házaspárként Miskolc környékén...Viberen kommunikálunk...
Sziasztok!!! Privátban egyezetünk?
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (tegnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:14
Sziasztok.
Ma estére keresünk egy szimpi párt,vagy egy jóképű masszőr pasit!
Szoboszlo környéke!
Helyünk van.
Szoboszlo környéke!
Helyünk van.
Sziasztok! Tapasztalt, igényes pár vagyunk, és elsősorban a női oldal vágyait követve keresünk egy dús idomú / nagyobb mellmérettel rendelkező nőt vagy ilyen adottságokkal bíró párt. A jó hangulat, a diszkréció és a határok tiszteletben tartása nálunk alap. Ha benne lennétek egy kötetlen ismerkedésben egy ital mellett, írjatok bátran!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok.
Szoboszlo környéke!
Helyünk van.
Szoboszlo környéke!
Helyünk van.

vazelinator

Isabela K