Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy aktív bevállalós fiatal srácot fiús kalandra.
Sziasztok!
Holnap, október 6-án, kedden napközben Egerbe vagy Debrecenbe tervezünk egy kis kirándulást.
Van esetleg olyan szimpatikus páros, aki napközben találkozna velünk egy kis közös huncutságra?
Ha van kedvetek és nyitottak vagytok egy kötetlen, diszkrét találkozóra, írjatok privátban.
Holnap, október 6-án, kedden napközben Egerbe vagy Debrecenbe tervezünk egy kis kirándulást.
Van esetleg olyan szimpatikus páros, aki napközben találkozna velünk egy kis közös huncutságra?
Ha van kedvetek és nyitottak vagytok egy kötetlen, diszkrét találkozóra, írjatok privátban.
Sziasztok!
Ma dél és egy között szívesen odaadom a fehérségemet valaki szájába Miskolcon...
Szabad tudni, hogy merre mentek? Mi is megyünk 28-30.-a között Demjén az uticélunk.
(Ez egy válasz Kiváncsipaar üzenetére (tegnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:38
Pár keres párt
Október 27–29. között üdülni megyünk, és úgy gondoltuk, még jobb lenne az élmény egy hozzánk hasonló párral.
Olyan párt keresünk ismerkedésre és közös programra, ahol mindkét fél nyitott, intelligens és jó humorú. Számunkra az IQ és az EQ is fontos, szeretjük a tartalmas beszélgetéseket, de ugyanúgy értékeljük a lazaságot és a jó hangulatot is.
Korhatár: maximum 40 év.
Szóló férfiakat nem keresünk, kifejezetten párral szeretnénk megismerkedni.
Ha szimpatikusak vagyunk, írjatok pár sort magatokról, aztán meglátjuk, megvan-e a közös hang
Október 27–29. között üdülni megyünk, és úgy gondoltuk, még jobb lenne az élmény egy hozzánk hasonló párral.
Olyan párt keresünk ismerkedésre és közös programra, ahol mindkét fél nyitott, intelligens és jó humorú. Számunkra az IQ és az EQ is fontos, szeretjük a tartalmas beszélgetéseket, de ugyanúgy értékeljük a lazaságot és a jó hangulatot is.
Ha szimpatikusak vagyunk, írjatok pár sort magatokról, aztán meglátjuk, megvan-e a közös hang
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok! Sub srác használatra készen jelentkezik nők számára.
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (tegnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:45
Sziasztok
Heves megyében van olyan szabadtéri hely ahová ki járnak férfiak nők párok szexelni?
Ma este szívesen ki néznénk arra!
Heves megyében van olyan szabadtéri hely ahová ki járnak férfiak nők párok szexelni?
Injekciós és egyéb medical játékokban lennék alany. Ehhez keresek lehetőleg tapasztalattal rendelkező partnert. Minden megkeresést örömmel fogadok.
Pároddal?
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (tegnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:45
Sziasztok
Sziasztok
Pár keres párt
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Ma délután-estefelé Hölgy társaságot keresek minden jóra. Miskolc környékén
Hétfő reggel 2 potens pasi szétkefélne.
Elhanyagolt puncit
Elhanyagolt puncit
Valaki ma késő délután Sárospatak vagy egy kicsit tágabb környezetében? Szívesen elmotorozok hozzá ebben a szép időben! Elsősorban párok, lányok jelentkezését várom. Köszönöm ha elolvasod.
Gyöngyös és környékén kinek verhetem ki a farkát?

vazelinator

Nina