Sziasztok.
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem
Szopninimadot keresek mara
Sziasztok mi egy 50 pár vagyunk heteroszexuális nem pocakos nem szakálas ápolt értelmes pasit keresünk vagy bib hölgyet estek ijen párt van kb fél óra hogy priviben küldjetek egy tél számot ami mi egy 70 számmal vissza hívunk most indulunk nyiregyre
Sziasztok! Megfelelnék nektek?
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (tegnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hatvan környékén most valaki egy kis kalandra?
Sziasztok. Miskolc környékén párokat keresek! Ha sportos, igényes negyvenest kerestek, szép szerszámmal,jó testel, íttvagyok Talizzunk, és meglátjuk. Írjatok.
Szia! Szívesen találkoznék veled.
(Ez egy válasz danielheves1988 üzenetére (ma 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Eger környékén keresek titkos szexpartnert...46 éves házas pasi vagyok...
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Holnap délelőtt csatlakoznék párhoz hölgyhöz helyem sajnos nincs csak autó
Sziasztok, Miskolcon partnereket keresünk.
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy aktív bevállalós fiatal srácot fiús kalandra.
Sziasztok!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Szia! Ha holnap esetleg aktuális lehet, benne lennék.
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 05. hétfő 03:11
Ma dél és egy között szívesen odaadom a fehérségemet valaki szájába Miskolcon...
Sziasztok! Hatvan környékén valaki egy kis kalandra nap közben?
Szarvasra megyünk tizedikén, Sárospatak felől, igényes, wellness swinger, táncos házibuliba. Borsod, Szabolcs, vagy Heves megyéből van kedve csatlakozni valakinek? Írjon privátban! Pasi, csaj, pár... Ne írj, csak ha tényleg ráérsz akkor, és el is akarsz indulni!
Sziasztok ma délelőtt hölgy?? Titkos kaland? Utazni tudok. Nyékladhaza és környéke. Minden érdekel írj.
A feleségedet valaki szájába, vagy a feleséged szájába valakit? Mondjuk mindkèt opció jó.
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 05. hétfő 03:11
Ma dél és egy között szívesen odaadom a fehérségemet valaki szájába Miskolcon...
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy aktív bevállalós fiatal srácot fiús kalandra.

vazelinator

kellemes pár
Yvonne