Miskolc és környékén párhoz csatlakoznek hármas örömökre, normális jóképű férfi vagyok
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy aktív bevállalós fiatal srácot fiús kalandra.
Szobán*
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (ma 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:52
Sziasztok heves megyében valaki/valakik lesznek welneselni ahol szóban lesznek szívesen meg latogatnánk párommal őket/őt
Sziasztok heves megyében valaki/valakik lesznek welneselni ahol szóban lesznek szívesen meg latogatnánk párommal őket/őt
Gyöngyös környékén valaki autós kaland?
Sziasztok ma este párokhoz hölgyekhez csatlakoznék egy csodálatos estére ahol mindenki örömét leli a szexben ír bátran privátba
Sziasztok. Dunakeszi vagy Gödöllö Aszód Bag Iklad vonalon esetleg szexy hetero pár nincs akik a feleség örömére kényeztetésére keresnek heteto potens kellemes méretü házibarátot !?
Heves megyei 40-50 év közti Hölgy van itt akivel lehet ismerkedni?
Sziasztok!
Miskolc és vonzáskörzetében keresek a hétvégére egy bevállalós hölgyet, illetve pár is szóba jöhet. Ha jól érezzük egymást, akár hosszabb távra is.
Miskolc és vonzáskörzetében keresek a hétvégére egy bevállalós hölgyet, illetve pár is szóba jöhet. Ha jól érezzük egymást, akár hosszabb távra is.
Sziasztok! Kecskeméten ma ki csatlakozna hozzánk? Egész nap és éjszaka is jó!
Sziasztok!
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat.
Ózdon helyem is akad néha.
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat.
Ózdon helyem is akad néha.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy aktív bevállalós fiatal srácot fiús kalandra.
Csak azokkal veszük fel a kapcsolatot akik adnak elérhetőséget
Sziasztok mi 50 és pár vagyunk mai nap 18 óráig látogatható 2 db fotó a nejemröl .szabolcsi hetero 30 és ,max 50 pasival vagy bi leszbi hölgyel illetve ijen párral ismerkednénk Szabolcsban
Ma délelőtt Miskolc Tiszaúj volalon mhölgy,vagy pár minden jóra?
Sziasztok, hölgyhöz, párhoz csatlakoznék ma este Miskolc és vonzáskörzetében.
45 éves jó kiállású férfi vagyok. Utazni tudok, fogadni nem. Tabumentes vagyok, kíváncsi, érdeklődő.
Privát leveleket várok.
45 éves jó kiállású férfi vagyok. Utazni tudok, fogadni nem. Tabumentes vagyok, kíváncsi, érdeklődő.
Privát leveleket várok.
...mert nem értitek, pedig tök logikus. Házibarátot keresnek, nyilván az asszony örömére. Éppen ezért, az első találkozás a férjjel lenne, aki leszop. Itt dől el minden szimpátia kérdés, pedig az anyjuk még sehol sincs. Mindezt Eger mellett, így dobja magát, hogy Kecskemétre vetül minden kereső szempár.
Szóval én sem értem. Hacsak eszembe nem jut, hogy egyszer volt itt szintén egy "pár" amikor Andi nevében írogatott a pasi, de végkimenetel ugyanaz volt. (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2026. 10. 08. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 08. csütörtök 16:39
Szóval én sem értem. Hacsak eszembe nem jut, hogy egyszer volt itt szintén egy "pár" amikor Andi nevében írogatott a pasi, de végkimenetel ugyanaz volt. (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2026. 10. 08. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Többen is leírták, hogy kiről van szó valójában. Csak a helyet foglalja...
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
sziasztok olyan nyitott parok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha elotee vagy vele kozosen dugnak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!

vazelinator

Bi Andi