Megcsalás- ki hogyan és miért csinálta/ja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#151   2007. 02. 21. szerda 11:33
szeggabor szeggabor
Sajnos tényleg belénk van kódolva. Nincs mit tenni. Persze erről a nők is tehetnek. :-) Minek kell olyan jól kinézni? Miért kell a sok hűséges férfiút provokálni? Miért kell kikezdeni velünk? Ti vagytok a bűnösök! :-)
#150   2007. 01. 18. csütörtök 21:08
X Törölt felhasználó (33028)
na ez az ami nagyon jól belétek lett kódolva!!!!
ezzel aztán lehet takarózni!
na meg azzal: "nem emléxem semmire!" vagy "a pia miatt történt" .... ejnye1 boxer
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 12:27
sztem ránk ffiakra különösen igaz mindez, mert genetikailag van belénk kódolva, a fajfentartás ösztöne miatt!
#149   2007. 01. 18. csütörtök 21:06
neked mit jelent az, hogy tökéletes???
mert olyan nincs!
egy életöltő alatt, minden(!!!!!) kapcsolatban vannak viták/surlódások/vízválasztók!
vagyis hiába izmosabb Gipsz Jakab és hiába viccesebb, nem fogom elhagyni a páromat (egy este miatt sem), mert Gipsz Jakabnak legalább annyi hülye tulajdonsága lesz mint a páromnak!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 10:15
és akkor Te nem hiszel abban, h a 3. felbukkanásakor érted meg, h a párkapcsolatod korábban nem volt tökéletes?
én hiszem azt, h ha a 3. felbukkan akkor ott már a kapcsolat korántsem működött rendesen. és most első sorban nem egy szimpla szexről beszélek, hanem mikor érzelem keveredik az egészbe.
#148   2007. 01. 17. szerda 19:29
Moncy Moncy
Előzetes megbeszélés?? nyes nyes nyes nyes Az volt Nálunk is... exférjem megkérdezte este: hova mész? Mondtam oda ahol Te voltál eddig... a dolgomra... nyes nyes nyes És holnap is, úgyhogy időben gyere haza mert kell a kocsi pardon1 pardon1 pardon1 Szóval így történt az előzetes egyeztetés nyes nyes nyes
(Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2007. 01. 17. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 18:24
Szerintem minden olyan dolog ami az előzetes egyeztetés és megbeszélés nélkül történik (sexuális dolgok)az már az.
#147   2007. 01. 17. szerda 18:24
sylvesteeer sylvesteeer
Szerintem minden olyan dolog ami az előzetes egyeztetés és megbeszélés nélkül történik (sexuális dolgok)az már az.
#146   2007. 01. 17. szerda 17:40
MM4 MM4
Valahogy ez az őszinteség fetisizmus, ami a hoszzászólások többségéből kisüt, úgy tűnik, hogy tudatlanságot, vagy rosszabb esetben képmutatást takar.
Az ember egyik legfontosabb képessége a megbocsájtás, de nem szabad vele visszaélni. A bűnbánat sokkal több annál, mint hogy meggyónsz. Nincs annál undorítóbb, mint amikor a "hívó" be megy a templomba meggyón, áldozik, majd a templomból kilépve ítélgeti embertársait, majd újra és újra elköveti a bűnöket. Az igaz út, ha már bűnbe estél, a bűnbánat, majd a bűnnek való ellentmondás, a gyónás mellékes!

Ne kedvesedtől várd a lelki teher cipelését! szerintem nincs annál nagyobb tetűség, mint megcsalni a szeretett embert, majd elhivalkodni vele!
#145   2007. 01. 17. szerda 17:33
MM4 MM4
Én látok olyan példát, hogy egy ilyen visszafogadáés vége egy jól, sőt a korábbinál jobban működő házasság, és boldog kiegyensúlyozott gyermekek. Míg a szakítás alatt enyhén szólva nem voltak azok. Senki ne volt az igazán, csak a lány sokatszenvedett (még véletlenül sem a férjétől) egoja "gyógyult".

Valahogy az a lényeg, ha egy embernek családj és gyermekei vannak akkor a felelőssége ő értük is szól és nem dönthet szabadon saját kedve szerint. Bár lehetséges, hogy a nagyobb felelősség jobb döntésekhez segít a boldogság keresésének útján...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 17. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 14:24
Akkor már b..ja, bolond lenne az elhagyott visszafogadni....
Különben is addig izgi míg titkos... Nem egy ismerősöm van aki elhagyta a családját az új fellángolásért, aztán összeköltözés után pár héttel már otthon rimánkodott a visszafogadásért... Na és aki visszafogadja.. na az aztán a gyenge ember..
#144   2007. 01. 17. szerda 14:24
Moncy Moncy
Akkor már b..ja, bolond lenne az elhagyott visszafogadni....
Különben is addig izgi míg titkos... Nem egy ismerősöm van aki elhagyta a családját az új fellángolásért, aztán összeköltözés után pár héttel már otthon rimánkodott a visszafogadásért... Na és aki visszafogadja.. na az aztán a gyenge ember..
(Ez egy válasz Nyte üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:38
És mi van akkor ha úgyérzed hogy igen ez szerelem lessz de múlik az idő és rájössz hogy ba...ott nagyot hibáztál és neked az kell akit emiatt elhagytál és meggyötörtél?
#143   2007. 01. 17. szerda 13:38
Nyte Nyte
És mi van akkor ha úgyérzed hogy igen ez szerelem lessz de múlik az idő és rájössz hogy ba...ott nagyot hibáztál és neked az kell akit emiatt elhagytál és meggyötörtél?
#142   2007. 01. 17. szerda 12:27
surdapapa surdapapa
sztem ránk ffiakra különösen igaz mindez, mert genetikailag van belénk kódolva, a fajfentartás ösztöne miatt!
#141   2007. 01. 17. szerda 10:15
surdapapa surdapapa
és akkor Te nem hiszel abban, h a 3. felbukkanásakor érted meg, h a párkapcsolatod korábban nem volt tökéletes?
én hiszem azt, h ha a 3. felbukkan akkor ott már a kapcsolat korántsem működött rendesen. és most első sorban nem egy szimpla szexről beszélek, hanem mikor érzelem keveredik az egészbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 16. kedd 21:17
na jó, akkor pontokba szedve smile :
1. azért csalna meg vki, mert már nem fiatal és még utoljára meg kell dugnia vkit? Amerikában ezért találták ki a legénybúcsút! ... meglepődnék, ha vki emiatt csalna meg (vagy csalt volna meg)
2. erről beszélek! feleslegesen csinálnám! hiszen jön egy érzés (ahogy te mondod) aminek a hatására lefekszek vkivel, aki ki tudja, h milyen... szóval... ?
Hiszem, h nincs olyan titok, ami ne derülne ki!!! Ami titok és csak te tudod, az biztosan az marad. De ha már nekem is elmondod, vagy részese vagyok, akkor biztos, h ki fog tudódni! Olyan nincs, h nem!
Mindezek mellett (persze ez csak saját élet) a párom hamar rájött, h a megérzéseim nem csalnak. Kis füllentés és lebukott. Tudom, nem mindenki ilyen... de mivel én igen, ezért én azt vallom, h tőle tudjam meg! Ha valóban fontos nekem, akkor nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megbeszélni (jelen esetben, ha csak egy alkalom, akkor persze, h más elbírálásba kerül 10 év házasság után, mint ha szeretőt tart)
Mindezek mellett én gyerek fejjel megértettem, h mit kockáztatok vele!!!!!!!!!!
#140   2007. 01. 16. kedd 21:26
hát, lesarkítva: igen nyes
bár, én már korábban is igazat adtam 32es36par-nak és most is így teszek!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:20
vagyis ne tedd meg semmiképpen, de ha már megtetted, akkor valld be?
#139   2007. 01. 16. kedd 21:24
MmePrune MmePrune VIP
na hát ebben teljesen biztos voltam nyes vigyor5 vigyor2 vigyor2 smile
#138   2007. 01. 16. kedd 21:21
32es36par 32es36par VIP
Azt választom hogy bevonom a páromat is:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 16. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 20:41
tételezzük fel, hogy együtt élsz valakivel több éve, van(nak) gyerek(ek) is, de jön a nagy románc, az igéző tekintet, a csupa udvarlás, a szédítő, gyomorbizsergető pasi (nő) és nem tudsz ellenállni...akár csak egy szex erejéig...mérlegelned kell, hogy: hazamész, kiborítod a bilit, vallomást teszel, a családot felborítod, a gyerekek bizonytalanná válnak VAGY egyszerűen megéled szép emléként, ami ugyan megcsalás volt, de túl vagy rajta...
melyiket választod?
#137   2007. 01. 16. kedd 21:20
MmePrune MmePrune VIP
vagyis ne tedd meg semmiképpen, de ha már megtetted, akkor valld be?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:17
1. azért csalna meg vki, mert már nem fiatal és még utoljára meg kell dugnia vkit? Amerikában ezért találták ki a legénybúcsút! ... meglepődnék, ha vki emiatt csalna meg (vagy csalt volna meg)
2. erről beszélek! feleslegesen csinálnám! hiszen jön egy érzés (ahogy te mondod) aminek a hatására lefekszek vkivel, aki ki tudja, h milyen... szóval... ?
Hiszem, h nincs olyan titok, ami ne derülne ki!!! Ami titok és csak te tudod, az biztosan az marad. De ha már nekem is elmondod, vagy részese vagyok, akkor biztos, h ki fog tudódni! Olyan nincs, h nem!
Mindezek mellett (persze ez csak saját élet) a párom hamar rájött, h a megérzéseim nem csalnak. Kis füllentés és lebukott. Tudom, nem mindenki ilyen... de mivel én igen, ezért én azt vallom, h tőle tudjam meg! Ha valóban fontos nekem, akkor nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megbeszélni (jelen esetben, ha csak egy alkalom, akkor persze, h más elbírálásba kerül 10 év házasság után, mint ha szeretőt tart)
#136   2007. 01. 16. kedd 21:17
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:09
ez nagyon összetett dolog...
1. lehet, hogy hűséges vagy évek óta, és lehet, hogy nem lesz több lehetőséged az életben, mert nem vagy már nagyon fiatal, és ezért érzed, hogy meg kell tenni
2. gyarló az ember, és előfordulhat, hogy elköveti a hibát, vagyis megcsalja a társát, mert nem tudott uralkodni az érzésein...
akkor mi a jobb? elmondani, vagy eltitkolni? és ha nem lesz többet, mert megérted, hogy mit kockáztatsz vele? akkor is el kell mondanod?
#135   2007. 01. 16. kedd 21:09
azóta is úgy gondolom, h ha már az ember elgondolkodik azon, h mi lenne ha... - akkor jobb befejezni!!!
Életem párja mellett (az ex kolléga) sem volt, h végig futott volna az agyamon, h mi lenne ha... és ez így van jól!
Igaz, az elején csiszolódnunk kellett, de ezért vannak az évek!!!! Kiismertük egymást és tudom, h mik a hülyeségei ... ő meg az enyémeket. Tudjuk, h ki mit szeret az ágyban, ki hol nyomja a fogkrémet és ki hogy viselkedik, ha hisztis napja van.
Sajnos, mi emberek nagyon nem tudjuk, h mi a tolerancia!!!!! Egy párkapcsolatban nem kevés dolgot tolerálnunk kell!!! Ez az egyetlen lehetőség arra, h boldog legyen a mindennapunk x év után is!
(persze, ez is csak egy vélemény - lehet nem tetszést kifejezni, de én erre esküszöm)
#134   2007. 01. 16. kedd 21:09
MmePrune MmePrune VIP
ez nagyon összetett dolog...
1. lehet, hogy hűséges vagy évek óta, és lehet, hogy nem lesz több lehetőséged az életben, mert nem vagy már nagyon fiatal, és ezért érzed, hogy meg kell tenni
2. gyarló az ember, és előfordulhat, hogy elköveti a hibát, vagyis megcsalja a társát, mert nem tudott uralkodni az érzésein...
akkor mi a jobb? elmondani, vagy eltitkolni? és ha nem lesz többet, mert megérted, hogy mit kockáztatsz vele? akkor is el kell mondanod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:01
Jó duma ez a nagy románc... stb.
Bár, én nem hiszek ebben sem. Két ember között nagyon (hagsúlyozom) sok probléma lép fel egy egész életen át... amire nem hiszem, h a megcsalás a megoldás!!!
Szerintem egy jó kapcsolat alapja a jó szexuális élet! De... Én éltem olyan férfival, akinek korai magömlése volt, volt olyan, akinek 12cm-es farka és volt olyan is aki testépítő volt ugyan, de ordított velem állandóan... mégsem csaltam meg egyiket sem!!!!!!
Nekem egy ismeretlen/új nem ér annyit, h a beváltat (vagy csak megszokottat) lecseréljem egy olyanra, aki ki tudja, h milyen élménnyel ajándékoz meg. Főleg úgy, h azt vallom: egyszer minden kiderül!
Ha meg sz*r volt, mit ér az egész??!!!
Életem párját is úgy ismertem meg, h a testépítővel éltem és már elég langyi volt (főleg, h ő megcsalt én azonnal rájöttem és nem nagyon ment a megbocsátás). Volt egy kollégám, aki viszont jó humorú, jó fej pasi volt (tetszeni nem tetszett). Találkozgattunk, de mindazt úgy, h barátok vagyunk ( az akkori párom is isemrte őt és nem volt titkom soha előtte)... Egyszer azt mondta a kollégám, h oyan izgalmas ami kettőnk között alakulgat vagy kialakulhat... ez belém hasított és azon kaptam magam, h én is elgondolkodtam a lehetőségen.
Na ez volt az a pillant, amikor hazamentem és visszaadtam a karikagyűrűmet!!!
De jelzem, még nem tudtam, h mi lesz a kollégával!
És persze, nem is jöttünk össze... akkor még...
De a tisztesség azt kívánta, h inkább véget vessek a kapcsolatomnak, mielőtt megaláznám én is azzal, h megcsalom őt (nem vagyok bosszúálló)!!!
#133   2007. 01. 16. kedd 21:01
Jó duma ez a nagy románc... stb.
Bár, én nem hiszek ebben sem. Két ember között nagyon (hagsúlyozom) sok probléma lép fel egy egész életen át... amire nem hiszem, h a megcsalás a megoldás!!!
Szerintem egy jó kapcsolat alapja a jó szexuális élet! De... Én éltem olyan férfival, akinek korai magömlése volt, volt olyan, akinek 12cm-es farka és volt olyan is aki testépítő volt ugyan, de ordított velem állandóan... mégsem csaltam meg egyiket sem!!!!!!
Nekem egy ismeretlen/új nem ér annyit, h a beváltat (vagy csak megszokottat) lecseréljem egy olyanra, aki ki tudja, h milyen élménnyel ajándékoz meg. Főleg úgy, h azt vallom: egyszer minden kiderül!
Ha meg sz*r volt, mit ér az egész??!!!
Életem párját is úgy ismertem meg, h a testépítővel éltem és már elég langyi volt (főleg, h ő megcsalt én azonnal rájöttem és nem nagyon ment a megbocsátás). Volt egy kollégám, aki viszont jó humorú, jó fej pasi volt (tetszeni nem tetszett). Találkozgattunk, de mindazt úgy, h barátok vagyunk ( az akkori párom is isemrte őt és nem volt titkom soha előtte)... Egyszer azt mondta a kollégám, h oyan izgalmas ami kettőnk között alakulgat vagy kialakulhat... ez belém hasított és azon kaptam magam, h én is elgondolkodtam a lehetőségen.
Na ez volt az a pillant, amikor hazamentem és visszaadtam a karikagyűrűmet!!!
De jelzem, még nem tudtam, h mi lesz a kollégával!
És persze, nem is jöttünk össze... akkor még...
De a tisztesség azt kívánta, h inkább véget vessek a kapcsolatomnak, mielőtt megaláznám én is azzal, h megcsalom őt (nem vagyok bosszúálló)!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 16. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 20:41
tételezzük fel, hogy együtt élsz valakivel több éve, van(nak) gyerek(ek) is, de jön a nagy románc, az igéző tekintet, a csupa udvarlás, a szédítő, gyomorbizsergető pasi (nő) és nem tudsz ellenállni...akár csak egy szex erejéig...mérlegelned kell, hogy: hazamész, kiborítod a bilit, vallomást teszel, a családot felborítod, a gyerekek bizonytalanná válnak VAGY egyszerűen megéled szép emléként, ami ugyan megcsalás volt, de túl vagy rajta...
melyiket választod?
#132   2007. 01. 16. kedd 20:49
Moncy Moncy
És pont...
És 1 hónapja elváltam.... és pont....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73612)
2007. 01. 16. kedd 20:34
Moncy elöbb utobb ugy is kiderül és akkor csak mindenki mutatja a sajnálatát és esedezik a bocsánatért!!ez igy volt mindig is és igy is lesz!ami késik nem mulik van ez a mondás!!

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tothi Tothi
Nyitás ideje: 2006. 07. 22. szombat
Üzenetek: 971db
Utolsó üzenet: 2025. 08. 09. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!