Téged ne érdekeljen,ha eddig nem érdekelt és nem tudtál hozzá szólni, talán te offoltad most le.
De megígérem neked többet nem írom le minden nap a kérdésem ebben a forumban! (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 16:15
De megígérem neked többet nem írom le minden nap a kérdésem ebben a forumban! (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)

lassan azért érdekelne, hogy ezt a kérdést miért kell feltenned szinte
mindennap, ezzel kicsit szét offolva a fórumot?
mindennap, ezzel kicsit szét offolva a fórumot?
lassan azért érdekelne, hogy ezt a kérdést miért kell feltenned szinte
mindennap, ezzel kicsit szét offolva a fórumot? (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 14:55
mindennap, ezzel kicsit szét offolva a fórumot? (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Van itt olyan pasi aki bevett 3 nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van írjon priviben.érdekel a téma.Hozzáteszem velem nem volt ilyen.
Van itt olyan pasi aki bevett 3 nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van írjon priviben.érdekel a téma.Hozzáteszem velem nem volt ilyen.
Csak beszélgetni akarsz, vagy cselekedni is?
Sziasztok. Nekem volt szerencsém ilyen helyzethez, bár én a harmadik voltam egy ilyen kapcsolatban. A nő keresett a férje háta mögött, hogy szexeljünk.

Többnyire én is tudok a kedvesem félrelépésiről. Vagy a történés jelenidejében, vagy utólag mondja el nekem, de ott van a titok lehetősége is.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 19:44

Mivel hotwife-cuckold kapcsolatban élünk, így többnyire tud a férjem a kalandjaimról, hiszen a jutalma az, hogy visszaszerezhet a másik férfi után. Természetesen az alkalom szüli a félrelépést, ezért nem minden történik a tudtával.

Akkor nem minden szeretődről tud a férjed?Vagy el mondod neki?És otthon csalod meg?Húúú de izgi lehet spermaás puncival várni
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 19:44

Mivel hotwife-cuckold kapcsolatban élünk, így többnyire tud a férjem a kalandjaimról, hiszen a jutalma az, hogy visszaszerezhet a másik férfi után. Természetesen az alkalom szüli a félrelépést, ezért nem minden történik a tudtával.

Engem is érdekel a téma hogy volt e párnál olyan hogy bevettek egy idegen pasit 3 nak aki szopatta , baszta a feleséget. De idővel a a feleség a férje háta mögött is kavart az idegen pasival és lebukott vagy rájött a férj ?
Mondjuk felvették egymással a kapcsolatot neten,telón,bárhogy. És folytatták kettesben a titkos szexet.
Ha valaki megakarja osztani írjon rám priviben.Köszi.
Mondjuk felvették egymással a kapcsolatot neten,telón,bárhogy. És folytatták kettesben a titkos szexet.
Ha valaki megakarja osztani írjon rám priviben.Köszi.

" már azt hitted , hogy beteg vagy aztán más nővel kiderül, hogy minden rendben, sőt !! Nagyon is rendben vagy... "
Ezer meg ezer oka lehet.A legfőbb ok talán az,hogy az ember mint minden főemlős ösztönösen poligám hajlamú.Ezt az is bizonyítja,hogy az emberek 99% ( ez persze lehet túlzás) legalább egy partnert már "elfogyasztott",és csak utána sikerült egy tartósnak bizonyuló kapcsolatot kiépíteni egy másik személlyel szexuális beállítottságtól függetlenül.Egyszer olvastam egy jó kis szexuálpszichológiai tematikájú cikket,ami azt a jelenséget boncolgatta,hogy sokan de nagyon sokan bizony fejben nem hűségesek a párjukhoz ami a szexualitást illeti,mert bizony más nőkről és/vagy férfiakról szoktak hosszabb-rövidebb ideig fantáziálni.Valaki a tettek mezejére lép,és egyoldalúan teszi nyitottá a már meglévő kapcsolatát.Testi vágy,másik személy rokonszenvesnek való titulálása,szexhiáy,bosszú vagy bármilyen más oka is lehet a megcsalásnak,illetve a felsorot opciók egyfajta egyvelege is!Kardinális kérdés az,hogy a megcsalónak számít a párjának az érzelmi állapota az esetleges lelepleződés után,lenne-e bűntufata,van-e bűntudata,vagy csupán egy egocentrikus személy,akinek már csak a saját élvezete számít?Szóval érdekfeszítő téma ez!
nem bànnàm ha a pàrom ezt tenné!
(Ez egy válasz bikandur77 üzenetére (2019. 10. 22. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 22. kedd 16:20

Az èn párom rendszeres megteszi.Igaz tudok mindenről.Mikor megkíván egy idegen faszt szól előre.Engem meg izgat a dolog!
Az èn párom rendszeres megteszi.Igaz tudok mindenről.Mikor megkíván egy idegen faszt szól előre.Engem meg izgat a dolog!
10 éve vagyok együtt pàrommal, bevallom, 40-es férjes aszonyokrol fantàziàlok, föleg munkahelyen! szoval talàn megcsalnàm!
Van itt olyan pasi aki bevett 3 nak egy idegent felesége kényesztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van írjon priviben.érdekel a téma.Hozzáteszem velem nem volt ilyen,de barátommal igen.
Én a kielégítetlen vágyaim miatt csaltam volna meg a páromat, ami szerencsére, vagy sajnos fizikailag nem következett be.
Itt beszélgettem egy szimpatikus pár gyönyörű hölgyével. Nagyon vágytam a szexet hármasban kipróbálni, idővel esetleg biszex dolgokkal fűszerezve.
A feleségem sajnos erre nem volt kapható, annak ellenére, hogy amikor szex közben erről beszéltem, izgatta, de ő nem folyt bele, csak tűrte.
Aztán egymásra találtunk itt a párral és csak a távolság miatt nem került sor az aktusra.
A hölggyel nagyon izgalmas leveleket váltottunk, leírva, hogy ki mire vágyna, hogyan elégítenénk ki egymást. A férj sem zárkózott el az enyhébb biszex dolgoktól.
Sajnálom, hogy nem tettem meg velük, mert a nő teste éppen az ideálom.
De aztán lebuktam.
A párom elolvasta a levelezésünket és nyilván nagyon kiakadt. Egy cérnaszál választott el minket a válástól.
De szerencsémre megbékélt, sőt bevallotta, hogy őt is izgatta a dolog, csak nem merte bevallani.
Azóta van egy állandó barátunk akivel nagyon jól működnek a hármasaink.
Tehát hölgyek! Ha vannak vágyaitok tessék a párotokat beavatni mert az nagyon izgató.
Ha a párotokkal ez megegyezik, csodálatos izgalmak várhatnak rátok.
Viszont a kielégítetlen vágyak rombolhatnak, mint majdnem nálunk is.
Itt beszélgettem egy szimpatikus pár gyönyörű hölgyével. Nagyon vágytam a szexet hármasban kipróbálni, idővel esetleg biszex dolgokkal fűszerezve.
A feleségem sajnos erre nem volt kapható, annak ellenére, hogy amikor szex közben erről beszéltem, izgatta, de ő nem folyt bele, csak tűrte.
Aztán egymásra találtunk itt a párral és csak a távolság miatt nem került sor az aktusra.
A hölggyel nagyon izgalmas leveleket váltottunk, leírva, hogy ki mire vágyna, hogyan elégítenénk ki egymást. A férj sem zárkózott el az enyhébb biszex dolgoktól.
Sajnálom, hogy nem tettem meg velük, mert a nő teste éppen az ideálom.
De aztán lebuktam.
A párom elolvasta a levelezésünket és nyilván nagyon kiakadt. Egy cérnaszál választott el minket a válástól.
De szerencsémre megbékélt, sőt bevallotta, hogy őt is izgatta a dolog, csak nem merte bevallani.
Azóta van egy állandó barátunk akivel nagyon jól működnek a hármasaink.
Tehát hölgyek! Ha vannak vágyaitok tessék a párotokat beavatni mert az nagyon izgató.
Ha a párotokkal ez megegyezik, csodálatos izgalmak várhatnak rátok.
Viszont a kielégítetlen vágyak rombolhatnak, mint majdnem nálunk is.
Sziasztok! Ezen lehet vitatkozni sokáig, hogy kinek mi a megcsalás.
Szerintem az a megcsalás, ami a párod szerint megcsalás. Mert ugye Őt csalod meg.
Szerintem az a megcsalás, ami a párod szerint megcsalás. Mert ugye Őt csalod meg.
Szerintem van aki annak tekinti és van aki nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 11. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 22:32
Törölt felhasználó (3139892)

Véleményeteket kérném, hogy egy közös maszturbálás nő és férfi között érintkezés nélkül megcsalásnak számít-e?