Megcsalás- ki hogyan és miért csinálta/ja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#161   2008. 03. 19. szerda 07:47
senkialfonz01 senkialfonz01 VIP
Tulajdonképpen nekem a megcsalás nem jelent semmit, mert mindig nyitott kapcsolatban éltem és nem voltam soha féltékeny típus. Illetve elsősorban azt nevezném megcsalásnak, ha az érzelmi alapin történik vagyis másba lesz szerelmes a partnerem, mint pl. a legutóbbi barátnőm...
#160   2008. 03. 18. kedd 21:16
MmePrune MmePrune VIP Admin
áthoztam egy-két fontos gondolatot a megdugták a barátnőmet topicból...amit mellesleg fagyasztottam

Ez nem prűdség. A prűdség az az, ha szeretnéd megtenni, sőt esetleg meg is teszed, de mivel nem illik, nem beszélsz róla. Másik oldalról: ha szeretsz valakit, de legalábbis nagyon erős az érzelmi, akár szexuális kötődésed hozzá, akkor a smárolás éppúgy nem fér bele.
Én egy kicsit máshogy közelíteném a dolgokat. Ha egy pasi teszi, akkor max valaki jól nyakon veri, de simán büszke a csődörségére. Ha egy nő, akkor eleve ribanc. Pedig pont ugyanúgy voltak hűtlenek mindketten.
Másrészről, akkor nézegetünk kifelé egy kapcsolatból, ha ott valami nem stimmel. A legnagyobb baromság az, hogy mielőtt kívül körbenézünk nem orvosoljuka gondokat. Így ugyanis nincs lelkiismeretfurdalás: tudatosan úgy döntünk, hogy nem a kezeletlen problémák miatt, hanem megfointolt akarattal elmegyünk valaki mással mást csinálni. Határozott véleményem, hogy ez igencsak jó. De fontos a kényszer nélküliség.

"Ha egy pasi teszi, akkor max valaki jól nyakon veri, de simán büszke a csődörségére. Ha egy nő, akkor eleve ribanc. Pedig pont ugyanúgy voltak hűtlenek mindketten."
Az utolsó mondattal egyetértek. Az is igaz lehet, hogy egy faszi büszke a "csődörségére",de ez eléggé leegyszerűsítése a dolgoknak (már ha nem alapba egy faszkalapról van szó).
1.-miért kell a lányoknak olyan faszikat isteníteni(merhogy "szép",gazdag,nagy farka van, "jófej", "menő"),akikből ezt a dolgot már eleve ki is lehet nézni. Aztán még a nők sírnak! Pedig erre az első pillanattól lehetett számítani. Nem,nem változik meg az ember természete attól, hogy épp ezzel vagy azzal a csajjal van. maximum minimálisan és nagyon lassan! tehát mielőtt a "kislány" nagyon beleélné magát, hogy eljött a hercege fehér lovon, elég tüzetesen át kell vizsgálni a herceget, de még a lovat is!(és ezeknak az előéletét) ígérgetni a herceg is tud, bizonyítani már nem sokan.
2. Ha egy nő csalja meg a párját, az eleve ribanc. A (volt)barátja szemében. (és már azelőtt is az volt, hogy összejöttek, mert kicsi a valószínűsége,h a faszi csinált belőle ribit) A többi faszi szemében pedig már szabad préda. Tehát elérte amit akart. Lehet, hogy ő nem büszke rá, de nem érdekli,mert így jó/jobb neki.

Összegezve: ha tartós kapcsolatot akarunk anélkül, hogy megcsalnak, vagy mi "kényszerüljünk" arra, hogy megcsaljuk a partnert, akkor ismerni kell magunkat, jól meg kell ismerni a partnert,mielőtt azt hinnénk, hogy ő "az igazi", és a kapcsolat fenntartásában sem szabad ellustulni, fő az őszinteség.

miért törvényszerű, hogy ha valaki megcsalja a párját, akkor onnantól kezdve mindegyik partnerét meg fogja csalni?
#159   2007. 07. 08. vasárnap 18:36
on-lány on-lány
mindenkinek mást jelent a +csalás:pl.(ahogy laca írta)van,akinek csak a másba való "beszerelmesedés"(na,most aztán jól+asszondtam,de remélem,érthető volt)jelent csak +csalásnak,miközben a Nők nagy többségének már 1 csók is annak számít.
#158   2007. 07. 08. vasárnap 15:50
mona20 mona20
érdekes...de igazad van ha ő megcsal te miért nem tehetnéd ezt? és elváltatok a végén?
nállam már egy csók is megcsalásnak számít...ha szeretsz valakit nem ég a talpad más után...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 14:12
Hm.. ezek megint érdekes gondolatok..

Nálam már a testi kapcsolat is megcsalásnak számít...

Viszont... elgondolkodtató: amikor megtudtam h. a férjem megcsal bosszúból Én is... érdekes akkor nem éreztem semmit...nem volt szembeköpömmagamatükörben effektus...

Viszont.. mikor bejött a képbe a nagy Ő (míg élek Ő lesz az egyetlen, akit lelkem mélyén és az utolsó porcikámig szeretek és szeretni fogok)onnantól kezdve természetessé vált számomra h. a férjemmel soha többet nem szexelek... wink
#157   2007. 06. 10. vasárnap 23:02
tom1019 tom1019 VIP Admin
Könnyen kiderítheted, hogy párod megcsal e.
De még is hogyan? Íme néhány praktika.

Beszélgetés során figyeld a jeleket. Ha nem megszokott mozdulatokat veszel észre, mikor beszél, akkor bizony hazugság állhat a háttérben, és ezért viselkedhet másképp pl.: szemdörzsölés, orrvakarás, izgatott beszéd, jobban meggondolja, mit mondjon.

Ha idegen telefonszámot találsz, nyugodtan hívd fel a belföldi tudakozót és tudakold meg kit is, rejt a szám.

Kicsit detektívesnek tűnik a következő megoldás, de, hogy, ha tényleg meg akarsz bizonyosodni párod dolgairól, akkor szerezz be egy rejtett kamerát. Nem olcsó, de könnyen beszerelhető bárhová pl.: falióra, műnövény vagy akár tollba is. Meglepnéd vele őt is, hogy ha lebukna és az orra alá, dörgölnéd a felvételeket.

Sokat ül párod a gép előtt? Nem ártana, hogy ha utána néznél miket is, tárol a gépén. A titkosított mappákról, sem feledkezz meg. Remek rejtekhely. Ám, hogy, ha értesz a számítógépekhez, könnyen rájöhetsz mi az, amit titkol előled. A lomtárról sem szabad megfeledkezni, bár valószínű, hogy a buktató dokumentumokat egyből törli minden honnan. Lehet szerencsével, jársz! smile

Japánban már forgalomba hoztak egy olyan krémet, ami leleplezi a hűtlen férfit. De még is hogyan? Egyszerű a válasz. Be kell kenni a zoknit, és a krém megváltoztatja a színét, ha 15percnél tovább nem volt a partnerünk lábán. Az edzéseken való részvétel más, jobbik esetben új zoknit húz a lábára az illető, ekkor tudnunk kell, hogy mikor megy edzésre és, hogy tényleg oda megy! smile Arról viszont nincs információ, hogy Magyarországon tesztelték e már a krémet.
#156   2007. 05. 14. hétfő 14:33
surdapapa surdapapa
de jó, h szinte azonos témával van két, ráadásul régi topic! szomoru1

nem lehet ezeket összefésülni?
#155   2007. 02. 21. szerda 14:25
surdapapa surdapapa
csak velünk a nappaliban! eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont... elgondolkodtató: amikor megtudtam h. a férjem megcsal bosszúból Én is... érdekes akkor nem éreztem semmit...nem volt szembeköpömmagamatükörben effektus...

Viszont.. mikor bejött a képbe a nagy Ő (míg élek Ő lesz az egyetlen, akit lelkem mélyén és az utolsó porcikámig szeretek és szeretni fogok)onnantól kezdve természetessé vált számomra h. a férjemmel soha többet nem szexelek... wink
#154   2007. 02. 21. szerda 14:25
surdapapa surdapapa
worship worship worship

#153   2007. 02. 21. szerda 14:12
Moncy Moncy

#152   2007. 02. 21. szerda 12:38
surdapapa surdapapa
eljen eljen
#151   2007. 02. 21. szerda 11:47
surdapapa surdapapa
ez teljesen igaz!

de én nem erre gtam, de sztem azt Te is tudod.

én arra gtam, h amikor a 3.nak esélye van egy kapcsolatban akkor már abban a kapcsolatban rég kihunytak a fények rég nem egymásért vannak. ott nem párkapcsolatban élnek, hanem sok-sok egyéb érdek miatt vannak együtt...
és én ezt nem akartam korábban! nem az érdek miatt akartam a feleségemmel/családommal maradni, és hidd el a különélésünk során lobbant megint valami lángra.

amit Te írsz az számomra elég naívnak tűnik, ebből kiindulva egyetlen párkapcsolatnak/házasságnak nem lenne szabad kihűlnie.

nem úgy működik, h a ffi fogja és megcsalja a párját. sőt még ha csupán szex van sem biztos, h megcsalásnak kell tekinteni. sőt megfordítom nem feltétlenül kell szexnek lennie ahhoz, h megcsalj valakit.

a megcsalás az nem fizikai kontaktus, hanem érzelmi dolog!!! amikor annak a valakinek érintésére/hangjára/vagy pusztán arra jobban vágysz, h Ő szeressen Téged sokkalta inkább megcsalás, mint mikor valaki kefél egy jót valakivel, aki történetesen nem a párja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 18. csütörtök 21:06
neked mit jelent az, hogy tökéletes???
mert olyan nincs!
egy életöltő alatt, minden(!!!!!) kapcsolatban vannak viták/surlódások/vízválasztók!
vagyis hiába izmosabb Gipsz Jakab és hiába viccesebb, nem fogom elhagyni a páromat (egy este miatt sem), mert Gipsz Jakabnak legalább annyi hülye tulajdonsága lesz mint a páromnak!
#150   2007. 02. 21. szerda 11:33
szeggabor szeggabor
Sajnos tényleg belénk van kódolva. Nincs mit tenni. Persze erről a nők is tehetnek. :-) Minek kell olyan jól kinézni? Miért kell a sok hűséges férfiút provokálni? Miért kell kikezdeni velünk? Ti vagytok a bűnösök! :-)
#149   2007. 01. 18. csütörtök 21:08
X Törölt felhasználó (33028)
na ez az ami nagyon jól belétek lett kódolva!!!!
ezzel aztán lehet takarózni!
na meg azzal: "nem emléxem semmire!" vagy "a pia miatt történt" .... ejnye1 boxer
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 12:27
sztem ránk ffiakra különösen igaz mindez, mert genetikailag van belénk kódolva, a fajfentartás ösztöne miatt!
#148   2007. 01. 18. csütörtök 21:06
X Törölt felhasználó (33028)
neked mit jelent az, hogy tökéletes???
mert olyan nincs!
egy életöltő alatt, minden(!!!!!) kapcsolatban vannak viták/surlódások/vízválasztók!
vagyis hiába izmosabb Gipsz Jakab és hiába viccesebb, nem fogom elhagyni a páromat (egy este miatt sem), mert Gipsz Jakabnak legalább annyi hülye tulajdonsága lesz mint a páromnak!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 10:15
és akkor Te nem hiszel abban, h a 3. felbukkanásakor érted meg, h a párkapcsolatod korábban nem volt tökéletes?
én hiszem azt, h ha a 3. felbukkan akkor ott már a kapcsolat korántsem működött rendesen. és most első sorban nem egy szimpla szexről beszélek, hanem mikor érzelem keveredik az egészbe.
#147   2007. 01. 17. szerda 19:29
Moncy Moncy
Előzetes megbeszélés?? nyes nyes nyes nyes Az volt Nálunk is... exférjem megkérdezte este: hova mész? Mondtam oda ahol Te voltál eddig... a dolgomra... nyes nyes nyes És holnap is, úgyhogy időben gyere haza mert kell a kocsi pardon1 pardon1 pardon1 Szóval így történt az előzetes egyeztetés nyes nyes nyes
(Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2007. 01. 17. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 18:24
Szerintem minden olyan dolog ami az előzetes egyeztetés és megbeszélés nélkül történik (sexuális dolgok)az már az.
#146   2007. 01. 17. szerda 18:24
sylvesteeer sylvesteeer
Szerintem minden olyan dolog ami az előzetes egyeztetés és megbeszélés nélkül történik (sexuális dolgok)az már az.
#145   2007. 01. 17. szerda 17:40
MM4 MM4
Valahogy ez az őszinteség fetisizmus, ami a hoszzászólások többségéből kisüt, úgy tűnik, hogy tudatlanságot, vagy rosszabb esetben képmutatást takar.
Az ember egyik legfontosabb képessége a megbocsájtás, de nem szabad vele visszaélni. A bűnbánat sokkal több annál, mint hogy meggyónsz. Nincs annál undorítóbb, mint amikor a "hívó" be megy a templomba meggyón, áldozik, majd a templomból kilépve ítélgeti embertársait, majd újra és újra elköveti a bűnöket. Az igaz út, ha már bűnbe estél, a bűnbánat, majd a bűnnek való ellentmondás, a gyónás mellékes!

Ne kedvesedtől várd a lelki teher cipelését! szerintem nincs annál nagyobb tetűség, mint megcsalni a szeretett embert, majd elhivalkodni vele!
#144   2007. 01. 17. szerda 17:33
MM4 MM4
Én látok olyan példát, hogy egy ilyen visszafogadáés vége egy jól, sőt a korábbinál jobban működő házasság, és boldog kiegyensúlyozott gyermekek. Míg a szakítás alatt enyhén szólva nem voltak azok. Senki ne volt az igazán, csak a lány sokatszenvedett (még véletlenül sem a férjétől) egoja "gyógyult".

Valahogy az a lényeg, ha egy embernek családj és gyermekei vannak akkor a felelőssége ő értük is szól és nem dönthet szabadon saját kedve szerint. Bár lehetséges, hogy a nagyobb felelősség jobb döntésekhez segít a boldogság keresésének útján...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 17. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 14:24
Akkor már b..ja, bolond lenne az elhagyott visszafogadni....
Különben is addig izgi míg titkos... Nem egy ismerősöm van aki elhagyta a családját az új fellángolásért, aztán összeköltözés után pár héttel már otthon rimánkodott a visszafogadásért... Na és aki visszafogadja.. na az aztán a gyenge ember..
#143   2007. 01. 17. szerda 14:24
Moncy Moncy
Akkor már b..ja, bolond lenne az elhagyott visszafogadni....
Különben is addig izgi míg titkos... Nem egy ismerősöm van aki elhagyta a családját az új fellángolásért, aztán összeköltözés után pár héttel már otthon rimánkodott a visszafogadásért... Na és aki visszafogadja.. na az aztán a gyenge ember..
(Ez egy válasz Nyte üzenetére (2007. 01. 17. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 13:38
És mi van akkor ha úgyérzed hogy igen ez szerelem lessz de múlik az idő és rájössz hogy ba...ott nagyot hibáztál és neked az kell akit emiatt elhagytál és meggyötörtél?
#142   2007. 01. 17. szerda 13:38
Nyte Nyte
És mi van akkor ha úgyérzed hogy igen ez szerelem lessz de múlik az idő és rájössz hogy ba...ott nagyot hibáztál és neked az kell akit emiatt elhagytál és meggyötörtél?

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tothi Tothi
Nyitás ideje: 2006. 07. 22. szombat
Üzenetek: 961db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 16. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!