Engem izgatna ha megcsalna párom és utána kiderülne
Sehogy,soha,nem is fogok
Nincs kiskapu uana !
Ezzel teljesen egyetertek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 30. hétfő 09:57
Törölt felhasználó (4521202)

velem is próbálkoztak duóban az esetek után néha, de ez full kizárt ! Akkor és ott-ról szól ez csak kizárólag, ami már kint van az más, ami történt az " ott " marad
Van itt olyan pasi aki bevett 3 nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van írjon priviben.érdekel a téma.Hozzáteszem velem nem volt ilyen.
Feleségem rábeszélt egy párcserés szexre, így bevallotta amit már sejtettem, hogy viszonya van a munkatársával. Elmondta, szüksége van a változatosságra a kalandra. Mindig is több pasija volt egyszerre, nem tud monogám lenni. Szeretem annyira, hogy elnéztem neki a megcsalást és bevállaltam a négyest, de nem vagyok biztos benne, hogy ez nekem is tetszeni fog.
Akad
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2021. 10. 13. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 13. szerda 09:43

Van itt olyan pasi aki bevett 3.- nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van, írjon priviben érdekel a téma.

És milyen volt az az érzés???
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 14. vasárnap 21:20

Régebben volt pár barátnőm akiket megcsaltam. Csupán a kíváncsiság milyen egy másik csajjal megtenni
Régebben volt pár barátnőm akiket megcsaltam. Csupán a kíváncsiság milyen egy másik csajjal megtenni
Szerintem nem lesz jo vége!de nem szeretnék beleavatkozni!elnézést érte!az a -féleség aki megcsalja a férjet csak válást érdemel!,
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 03. 31. szerda 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 31. szerda 06:06

Én azt hittem mi vagyunk a tökéletes pár, a hűség megtestesítői, akik soha nem fogják megcsalni egymást... Erre a napokban megtudtam, hogy a feleségem rendszeresen megcsal a barátnője pasijával... Teljesen összetört a szívem, de hogy őszinte legyek, legbelül izgatott ahogy elképzeltem őket. Azt gondolják, hogy titokban tudják tartani a kis románcot, de a párom barátnője rájött, és nekem is elmondta... Namármost ez a csajszi olyan hihetetlenül gyönyörű, hogy azt el nem tudom mondani. És ami számomra egy kicsit feledtetni tudja a fájdalmat, hogy a leányzó minden áron bosszút akart állni a páromon, így hát egyenesen elmondta nekem, hogy le akar velem feküdni! Ott volt bennem a hűség dolog, meg hogy nem kéne, de mikor elkepzeltem a párom ahogy a másik srácon vonaglik, egyből elhesegettem a hülye gondolataimat.. Nameg persze férfi legyen a talpán aki egy ilyen gyönyörű lanynak nemet tud mondani... Igy hát már másnap munka helyett a hölggyel taliztam, és egész nap együtt voltunk. Óriásit szeretkeztünk, mindketten baromira élveztük. Kb mintha egymásnak teremtettek volna minket. Lehet hogy teljesen megőrültem, de úgy érzem szerelmes lettem a lányba...
Van itt olyan pasi aki bevett 3.- nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van, írjon priviben érdekel a téma.

Sajnos nem, Neki nincs erre akkora igénye, mint nekem.
Nem biztos, hogy bánnám ha nyitott lenne mondjuk hármas, vagy négyes felállásra, de nem így van. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 30. hétfő 09:59
Nem biztos, hogy bánnám ha nyitott lenne mondjuk hármas, vagy négyes felállásra, de nem így van. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)

lehet hogy csak veled . . ????!!!!!!!???????? nézz utána azért a dolgoknak alaposan
lehet hogy csak veled . . ????!!!!!!!???????? nézz utána azért a dolgoknak alaposan
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 29. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 29. hétfő 12:56
Törölt felhasználó (4233842)

Én 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Szeretem nagyon, de Ő jóval kevesebb szexet igényel, mint ami nekem elég lenne. Néha én is elgondolkodom.
velem is próbálkoztak duóban az esetek után néha, de ez full kizárt ! Akkor és ott-ról szól ez csak kizárólag, ami már kint van az más, ami történt az " ott " marad
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2021. 08. 29. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 29. vasárnap 07:15

Van itt olyan pasi aki bevett 3.- nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van írjon priviben érdekel a téma.Hozzáteszem velem nem volt ilyen csak érdekel .

ha nem stabil a kapcsolat benne van, nálunk szerencsére full stabil és elképzelhetetlen ilyen
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2021. 08. 29. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Van itt olyan pasi aki bevett 3.- nak egy idegent felesége kényeztetésére de a felesége a háta mögött is kavart a bevett taggal?Mert rávette a pasi hogy talizzanak csak ők ketten és aztán lebukott az asszony? Ha van írjon priviben érdekel a téma.Hozzáteszem velem nem volt ilyen csak érdekel .

Ilyen az amikor a fagylalt visszanyal. Ilyenkor gondolkozz el azon hogy megérte?
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2021. 08. 29. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk is történt ilyen

Hasonló volt

Én is. És Porthos hozzászólása is jó. Nyomok is rá egy tetsziket.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 04. 24. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)