Sziasztok! transzi lányokat keresek vas, zala környékéről!
Hello . Sopron környéken , vékony Transz aki szeret orálisan kényeztetni hosszan ?
Sziasztok!Fiatal transz,shemale,CD-t keresek rendszeres találkozásokra.Helyem van,az adatlapomon szinte minden kivan töltve.Ha az ott látottak alapján ismerkednél,írj üzenetet!
Sziasztok! Bisex passiv fiú vagy 26 éves Nógrád megyében lakom és aktív fiúkat keresek vagy olyan csoportot ahol egyszerre dugnanak szopatnanak engem gangbang... ha van aki megtudna szervezni vagy eljonne írjon privát
Sziasztok!
Transzit keresek Szegeden vagy annak környékén. Lenne kedve vkinek egy kis együttlétre mindkét fél örömére?
Transzit keresek Szegeden vagy annak környékén. Lenne kedve vkinek egy kis együttlétre mindkét fél örömére?
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén lenne jelentkező??
Sziasztok !
Transzit keresek Fejér megyében.
Transzit keresek Fejér megyében.
Sziasztok!
Szombat délutánra keresünk szőrtelen intimű, aktív biszex pasit, aki mindkettőnket szopatna és férfi tagunkat dugná is. Hölgy tagunk nem dugható, de nyalni és szopatni lehet. Helyünk van.
Szombat délutánra keresünk szőrtelen intimű, aktív biszex pasit, aki mindkettőnket szopatna és férfi tagunkat dugná is. Hölgy tagunk nem dugható, de nyalni és szopatni lehet. Helyünk van.
Jászberény-Jászfényszaru-Hatvan környékéről valaki ??? Helyem van !
Kecskeméten?
Transzit keresek 6-7ker környéken !
Tökéletes
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 16:47

Törölt felhasználó (4485122)

Ugyancsak bugyis vagyok de aktív.
Aktiv sex partnert keresek Miskol Eger kornyeken..
Ugyancsak bugyis vagyok de aktív.
(Ez egy válasz regalador üzenetére (2021. 03. 22. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 22. hétfő 13:18

Sziasztok, aktív, de harisnyát viselő vagyok. Keresem partnerem Szabolcs és Hajdu megyéből,aki szeret lassan, hosszan szopni, s lábaim kényeztetni!
Londonból van fibom csajos szopós cica lány (stratfordban lakom szivesen venném ha bevennéd =)
sziasztok!
Transz shemale partnert keresek legyen cicid és ha kicsi a farkad az előny.Lányos kinézetű legyél alkat nem számit. Pest megyében.
Transz shemale partnert keresek legyen cicid és ha kicsi a farkad az előny.Lányos kinézetű legyél alkat nem számit. Pest megyében.
Travi, cd vagyok. Ingyenes, faszt szopó, travi kurva vagyok.
Valaki most 27.-én szombaton, korán reggel 5-6 óra között a tilalom miatt, megszoptatna a Népligetben egy padon? Csajosan leszek. harisny, paroka, szoknya, smink.
. Meg is baszhatsz, ha akarsz! Macis, idős, nagyon duci előnyben. No duma, már gombolhatod is ki a slicced a talin, térdelek.
Arcomra, számba vagy harisnyámra élvezhetsz.

Sziasztok!
"Szeretőt" keresek.
31 éves biszex srác vagyok, kapcsolatban élek, de néha szeretnék én lenni a lány.
Ehhez keresek egy pasit.
Kezdőnek mondanám magam, volt egy "barátság extrákkal" kapcsolatom, 5 hónapig tartott(elköltöztek), szintén volt barátnője, de néha összejártunk "meccset nézn, sörözni... csak közben orálisan kielégítettem, ha sok időnk volt és nála voltunk, akkor a barátnője ruháit kölcsön vettem és abban sz*ptam le. Popsim szűz sajnos, nem rajtam múlt eddig sem, szeretném, ha ezt valaki felavatná végre, ezért mondanám kezdőnek magam.
Szeretnék újra egy hasonló barátságot, összejárunk mint két barát, csak van benne egy kis extra is.
Ideális jelölt, aki hasonlóan kapcsolatban van és szeretne egy kis plusz élvezetet, kipróbálnád milyen fiúval vagy csak több szexre vágysz egyszerűen, akkor írj. Az se baj, ha kezdő vagy Te is, mivel orálban van már tapasztalatom, nem fogok elijedni a @-tól, de a többit felfedezhetnénk együtt.
De szívesen ismerkedek, beszélgetek bárkivel.
Ágyban kizárólag a passzív (lány) szerep érdekel.
email:passzv555@gmail.com
"Szeretőt" keresek.
31 éves biszex srác vagyok, kapcsolatban élek, de néha szeretnék én lenni a lány.

Kezdőnek mondanám magam, volt egy "barátság extrákkal" kapcsolatom, 5 hónapig tartott(elköltöztek), szintén volt barátnője, de néha összejártunk "meccset nézn, sörözni... csak közben orálisan kielégítettem, ha sok időnk volt és nála voltunk, akkor a barátnője ruháit kölcsön vettem és abban sz*ptam le. Popsim szűz sajnos, nem rajtam múlt eddig sem, szeretném, ha ezt valaki felavatná végre, ezért mondanám kezdőnek magam.
Szeretnék újra egy hasonló barátságot, összejárunk mint két barát, csak van benne egy kis extra is.
Ideális jelölt, aki hasonlóan kapcsolatban van és szeretne egy kis plusz élvezetet, kipróbálnád milyen fiúval vagy csak több szexre vágysz egyszerűen, akkor írj. Az se baj, ha kezdő vagy Te is, mivel orálban van már tapasztalatom, nem fogok elijedni a @-tól, de a többit felfedezhetnénk együtt.
De szívesen ismerkedek, beszélgetek bárkivel.
Ágyban kizárólag a passzív (lány) szerep érdekel.
email:passzv555@gmail.com
Shemale és CD kedvelő, kulturált férfiként keresek biszex párt, Budapesten. Rám inkább a passzív BI jellemző.