szia ismerkednék veled
(Ez egy válasz biboy88 üzenetére (2020. 11. 23. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 23. hétfő 13:23

sziasztok,
kezdő uni bi srácként érdekel a crossdressing. van akit ez érdkelne (aktív) szexpartnerként? Van dildóm és tangám, stb
írjatok, ha van erre igény a részetekről. Helyem van zuglóban. kicsit ducibb vagyok (100 alatt, de nem 50kg)
kezdő uni bi srácként érdekel a crossdressing. van akit ez érdkelne (aktív) szexpartnerként? Van dildóm és tangám, stb

sziasztok,
írjatok, ha van erre igény a részetekről. Helyem van zuglóban. kicsit ducibb vagyok (100 alatt, de nem 50kg)

Sziasztok, van valakinek kedve 1 kis esti mókához kezdö crossdresserrel bp 9 ker. írj bátran
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek full aktív férfit aki fogadni tud. Ide nagyon ritkán jövök, üzenetet kérek!
Sziasztok! Ma délutánra vagy holnap napközben találkoznék kortól függetlenül szexi hölggyel, lehet belőle komolyabb, hosszútávú kapcsolat is. Budapesti, 29 éves, ápolt, intelligens férfi vagyok. Email bphero@freemail.hu.
Budapesten ismerkednék csini hölggyel

Budapest egy csini sexy transzi ma?
Nyíregyházán valaki??
Szolnokon szopatnék!
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít legy noibe
Hali!
Miskolc közelében keresek szexy travit, akit magamévá tehetek wink
Miskolc közelében keresek szexy travit, akit magamévá tehetek wink
Miskolcon szopnék!
Pécsen shemalelel, transzival, trappel ismerkednék. Bármiben benne vagyok ; )
Noi rucist keresek
Sziasztok!
Shemale-t szopnék. Nézném a melleit szopás közben
Shemale-t szopnék. Nézném a melleit szopás közben
Budapest belvárosában vagyok, fiatal igényes srác vagyok és szeretném ha megszopatnának. verd bele a számba.
Bejönnek az igényes travik. kettőt is szopnék egyszerre
Bejönnek az igényes travik. kettőt is szopnék egyszerre
Noi rucist keresek
Hali!
Miskolc közelében keresek szexy travit, akit magamévá tehetek
Miskolc közelében keresek szexy travit, akit magamévá tehetek

Bármikor is olvasod,aktuális: 175cm 70 kilo átlagos férfi keres olyan egyént,bárkit aki szivesn beöltöztetné őt és utána kénye kedve szerint csinálhatna,és csináltathatna azt amit akar,természetesen bizarr perverz dolgokat is.Dunántul,de távolabb is megoldható.Öszinteség,diszkréció. Éld ki vágyaidat!
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.