Rétságra beugrana ma este valaki egy finom cumira ? Helyem van !
Sziasztok.Ma délutánra,kora estére keresek bi pasit(min.17cm),aktív/uni szerepre.Beöltözve várlak!Írjatok privátban!
Sziasztok!
A lenti vágyam megvalósítására keresek transz nőt, solo pasi nem érdekel.
Levetkőzöl, kapsz egy golyós szájpecket, fenekedbe egy plugot. Bekenem a tested szilikon olajjal. Belebújtatlak egy latex body bagbe. Ez hasonlít a hálózsákhoz. A nyakán kell belebújni, a fejed kint van belőle. Nézegetlek, simogatlak egy darabig, majd letérdeltetlek. Előveszem merevedő hímtagom, kiveszem a golyót a szádból. Péniszem ajkaidhoz érintem, majd lassan, de határozottan elkezdem tolni beljebb, egyre mélyebbre, míg teljesen el nem tűnik ajkaid ölelésében. Kicsit ott tartom, majd kihúzom és újra be... Így dugom a szád amíg el nem élvezek.
Kis pihenő után cserélünk. Én megyek a body bagbe, te simogathatsz, izgathatsz, csúszkálhatsz rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Természetesen nyitott vagyok az esetleges módosításokra, ha szeretnéd.
Társkereső adatlapomon látható rólam kép. Budapesten a XI. kerületben lakom.
Jelentkezni privátban lehet fényképes üzenettel.
A lenti vágyam megvalósítására keresek transz nőt, solo pasi nem érdekel.
Levetkőzöl, kapsz egy golyós szájpecket, fenekedbe egy plugot. Bekenem a tested szilikon olajjal. Belebújtatlak egy latex body bagbe. Ez hasonlít a hálózsákhoz. A nyakán kell belebújni, a fejed kint van belőle. Nézegetlek, simogatlak egy darabig, majd letérdeltetlek. Előveszem merevedő hímtagom, kiveszem a golyót a szádból. Péniszem ajkaidhoz érintem, majd lassan, de határozottan elkezdem tolni beljebb, egyre mélyebbre, míg teljesen el nem tűnik ajkaid ölelésében. Kicsit ott tartom, majd kihúzom és újra be... Így dugom a szád amíg el nem élvezek.
Kis pihenő után cserélünk. Én megyek a body bagbe, te simogathatsz, izgathatsz, csúszkálhatsz rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Természetesen nyitott vagyok az esetleges módosításokra, ha szeretnéd.
Társkereső adatlapomon látható rólam kép. Budapesten a XI. kerületben lakom.
Jelentkezni privátban lehet fényképes üzenettel.
Pápán esetleg lenne valaki?
Kellemes fiatal, szőrtelen travikával szexelnék.
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Sziasztok.Ma késő délutánra,estére keresek párt vagy bi pasit.Uni/passzív szerepben lennék benne.Helyem van.Írjatok!
Ts, Shemale csajszit keresek! Nagy intimű fiatal tini.
Szexi lányos borotvált érdekelne engem...
Sziasztok! Kimondottan vékony,csajos Ts-t,vagy TV-t keresek hosszútávú kapcsolatra lehetőleg Budapest és annak vonzáskörzetében !
Székesfehérvár és környékén érdeklődnék. Privátban
Sziasztok Debrecen es kornyeken egy travi aki talizni is mer?
Szivesen cumiztatnék,szájba spriccelnék valakit Nógrádban ! Rétság, Érsekvadkert , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
PÁRAL, HÖLGYEL,travival, ISMERKEDNÉNK! Pár vagyunk, sex imádó!
Londonból finom csajos cica van esetleg aki rendszeresen karbantartana a farkam?
Nepliget, ujpesti meleg erdo, calaki tud hasonlo cruising helyeket budapesten?
Van kedve valakinek huncutkodni ma este????
Sziasztok
Párommal szívesen ismerkednénk shemale lánnyal
Üdv.
Párommal szívesen ismerkednénk shemale lánnyal
Üdv.
Travival ismerkednék pesten
Sziasztok!
Kaposvári, egyedülálló, középkorú biszex pasi keresi biszex barátnőjét, nem csak szex kapcsolatra. Alapjában véve normális értékrenddel rendelkezem, de az egészséges, őszinte szexualitás kimondottan fontos számomra egy kapcsolatban. Váltsuk valóra egymás vágyait!
Továbbá baráti alapon működő szex-kapcsolatra is keresek nőket, párokat, pasikat. Szívesen kipróbálnám nőies transzszexuális, shemale stb. csajokkal mind aktív, mind passzív (mikor épp mi esik jól) alapon.
Szükség esetén utazni is tudok és helyet is tudok biztosítani.
Kaposvári, egyedülálló, középkorú biszex pasi keresi biszex barátnőjét, nem csak szex kapcsolatra. Alapjában véve normális értékrenddel rendelkezem, de az egészséges, őszinte szexualitás kimondottan fontos számomra egy kapcsolatban. Váltsuk valóra egymás vágyait!
Továbbá baráti alapon működő szex-kapcsolatra is keresek nőket, párokat, pasikat. Szívesen kipróbálnám nőies transzszexuális, shemale stb. csajokkal mind aktív, mind passzív (mikor épp mi esik jól) alapon.
Szükség esetén utazni is tudok és helyet is tudok biztosítani.