Debreceni travit basznek seggbe!
Szivesen cumiztatnék,szájba spriccelnék valakit Nógrádban ! Rétság, Érsekvadkert , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén biszex pasi aki szeret szopatni vagy dugni..
nyiregyhazi hellyel rendelkezö travi,shemala lany t vagy fiut nöi rucis keresek..
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
sziasztok
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Sziasztok.Vasárnap vagy szerda délutánra keresek párt vagy bi pasit(min.17cm)!Sokmindenre nyitott vagyok!Hely van Veszprémben!
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Hétvégére keresek egy vastagfarkú biszex férfit Tata-Budapest között, aki leszopatna
SZEKSZÁRD és környéke valaki???
Szivesen cumiztatnék,szájba spriccelnék valakit Nógrádban ! Rétság, Érsekvadkert , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
Sziasztok igényes párt keresnék , Természeresem igényes travi vagyok

Kecskeméti szűz pasi ma éjjelre szeretne ráülni a helyére. Szopni is akarok többen is gyertek bátran, végezzetek ki fiúk.
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal transzikkal! Szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik! Várom leveleiteket előre is köszönöm szépen!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Budapesti transzi,samalet keresek szép nagyfarkut
Sziasztok. Ha Debreceni vagy, írj rám!
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek a héten délelőtti talira. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Női fehérneműs , bi uni szobafestő szívesen segítene pároknak, pasiknak .