Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
sziasztok! travi lányokkal ismerkednék, bármilyen kapcsolat céljából! minden megoldható, utazni tudok!
Sziasztok. SZivesen kipróbálnám egy szépen borotvált igényes travival.
BPn vagyok elérhető. Privátban írjatok.

Szombat estére HELLYEL (DEBRECEN,HAJDÚSZOBOSZLÓ,HAJDÚBÖSZÖRMÉNY) rendelkező(tud fogadni bennünket) nem kamus VALÓBAN BISEX pasit,srácot,travit vagy bisex párt keresnénk alkat és kor megkötése nélkül!!!! Olvasd el az adatlapunkat mielőtt irsz.("méreteink" elképzelésink végett) ne a 10-ik üzenet után derüljön ki mégsem ugyan azt szeretnénk.Nyitottak vagyunk sok mindenre.
Kecskemetről?
Hello.Szabolcs megyében azon belül is Nyíregyháza környékén keresek fiatal,lányos travit!

Noi rucist fehernemust keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok 21 eves Gyöngyösi srác vagyok szeretnék kiprobálni mindent semminek nem vagyok elrontója

Ma estére keresek pasit vagy párt az adatlapom alapján.
Péntek este esetleg
(Ez egy válasz szilwe üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 18:25

Sziasztok!
BP-i házaspárként (F41 L38) szerda estére keresnénk egy nagyobb szerszámmal rendelkező lehetőleg borotvált, bi fiút! Priviben várjuk a jelentkezéseket!
BP-i házaspárként (F41 L38) szerda estére keresnénk egy nagyobb szerszámmal rendelkező lehetőleg borotvált, bi fiút! Priviben várjuk a jelentkezéseket!
Sziasztok!Részemröl én benne vagyok!
(Ez egy válasz szilwe üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 18:25

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok.Hétfő délelőttre aktív nagyméretű pasit keresek heves megye, Pétervására környékén.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Sziasztok! cross, shemale, transz lányokkal ismerkednék! utazni tudok!
Szabolcs megyéből van valaki?
Sziasztok!Budapesti hellyel rendelkező pasi vagyok,ma estére keresnék egy szőrtelen kukis lányt.
Sziasztok Fejér megyében schemale vagy transzi ?
ozd kornyekenn keresek noi rucist fehernemust kor alkat nem szamit
Valaki ma meg dugna Szolnok mellet egy crossdresser csajszit az írj bátran
Szép She-Male.t ..... egyszer kipróbálni jó lenne / szilikon cicist/