Sziasztok, ma estére keresek kalandot Veszprém, Szfehervar, Balatonfelvidék környékén. Párok, hölgyek, pasik jelentkezzetek. Üdv
30-as szőrtelen cd keresne főleg pest és környékéről párt lányt pasit, de egy jó gangbang bulinak vagy extrémebb kalandnak se mondanék nemet akármilyen messze is legyen az : ))
Tatabánya és Tata környékén vannak travik, shemale-ek akik ismerkednének? Kíváncsi vagyok és keresek egy csini travilányt

Csütörtök estére keresem crossdress- ként férfi partneremet Veszprémben! Hellyel rendelkezem! Légy ápolt szörtelen és elég perverz, hogy el játszadozz egy csini milf travival!
Veszprémben a pár fiú tagjaként crossdress kedvelőként tanga, combfix, sminkben csütörtök estére fiú partnert! légy szőrtelen ápolt és jó képü!
Extra molett nőt keresek aki felvenne rövidnadrágot vagy miniszoknyát. Hatalmas combú legyen, ezt szeretem. Nem bánod meg kedves ismeretlen hölgy, imádom ha egy ilyen nőt ilyenbe látok!!!!! 150 kg. Bp és környéki elsősorban, vagy aki tud Budapestre jönni.
Női fehérneműt viselő passzív fiút keresek ma estére. Hellyel rendelkezem.
Szivesen taliznék
(Ez egy válasz gabbikapi üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Munkahelyi sex?? Szombaton???
(Ez egy válasz Travilány68 üzenetére (2019. 06. 11. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 11. kedd 20:07

Sziasztok! Kedves,érzéki,szexcentrikus travilányként keresem barátságos,megbízható aktív pasim alkalmi,laza kapcsira,amiből kialakulhat rendszeres kapcsolat is.Ha érdekellek,keress meg itt,vagy az Email címemen. holvagyte1968@freemail.hu
Szia!
MA ESTE RÁÉREK, BÁRMIRE!
Baja vagy a környékén, 50-70 km-es körzetben Ismerkednék!
Kocsi, lakás adott.
Komoly a szándékom
Van egy videóm is, az alapján ítélj meg!
XDDD
MA ESTE RÁÉREK, BÁRMIRE!

Baja vagy a környékén, 50-70 km-es körzetben Ismerkednék!
Kocsi, lakás adott.
Komoly a szándékom
Van egy videóm is, az alapján ítélj meg!

Sziasztok! Kedves,érzéki,szexcentrikus travilányként keresem barátságos,megbízható aktív pasim alkalmi,laza kapcsira,amiből kialakulhat rendszeres kapcsolat is.Ha érdekellek,keress meg itt,vagy az Email címemen. holvagyte1968@freemail.hu
Szevasztok Lenti és környékén partnert keresek.Kedvelem ha női cuccot hordasz. Tabu nincs mindenben benne vagyok.
szép napot ma shemale vagy transz hőlgyet dugnék autodba duglak csak gyere légy szexi délutáni orákba
Sziasztok! Kezdő nőirucis előszőr szopna most! Budakalászon!
Sziasztok.ma estére keresek lány,párt esetleg bi pasit!Veszprémben van helyem
Zalában keresnék nőies transzt. Kezdő vagyok
Sziasztok!
Győri komoly gondolkodású passzív transz nőként állandó kapcsolatot keresek!
Alkalmi kapcsolat köszönöm de nem érdekel.
Puszi mindenkinek!
Elérhetőségem: adomiss@gmail.hu
Győri komoly gondolkodású passzív transz nőként állandó kapcsolatot keresek!
Alkalmi kapcsolat köszönöm de nem érdekel.
Puszi mindenkinek!
Elérhetőségem: adomiss@gmail.hu
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok,magas,ferfias,18cm-es formas farokkal
eddig csat aktivkent csatlakoztam biszex parokhoz,de most szeretnem kiprobalni a passzi szerepetis,pl. kozos szopast holggyel,de akar tovabb is mennek...
komolyan gondolom,nem kamus vagyok
autom van,tudok utazni,helyem most nincs,esetleg panzio vagy szabadban
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
38 eves biszex ferfi vagyok,magas,ferfias,18cm-es formas farokkal
eddig csat aktivkent csatlakoztam biszex parokhoz,de most szeretnem kiprobalni a passzi szerepetis,pl. kozos szopast holggyel,de akar tovabb is mennek...
komolyan gondolom,nem kamus vagyok
autom van,tudok utazni,helyem most nincs,esetleg panzio vagy szabadban
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
Június 7-én pénteken este 18 óra körül, a 3. kerületben, teljesen szőrtelen travi "barátnőmmel" gang-bang partit szervezünk
18-65 év közötti biszex férfiak jelentkezését várjuk!
Eddig csak hármas felállásban volt része. Azt nagyon élvezte.
Most szeretné kipróbálni, milyen, ha több pasit kényeztethet, illetve kényezteti!
Durvaság, erőszakosság kizárva!
A tisztaság, és a biztonság alapfeltétel!
Szőrtelen, nagy intim előny!
Anyagiaktól mentes összejövetel!
Amit kérünk, hogy törölközőt, és gumit, mindenki hozzon!
18-65 év közötti biszex férfiak jelentkezését várjuk!
Eddig csak hármas felállásban volt része. Azt nagyon élvezte.
Most szeretné kipróbálni, milyen, ha több pasit kényeztethet, illetve kényezteti!
Durvaság, erőszakosság kizárva!
A tisztaság, és a biztonság alapfeltétel!
Szőrtelen, nagy intim előny!
Anyagiaktól mentes összejövetel!
Amit kérünk, hogy törölközőt, és gumit, mindenki hozzon!
Sziasztok!
Továbbra is keresek egy transzit/shemalet aki szeretne egy 29 éves igényes rendes diszkrét pasival egyutt eltölteni alkalmankét pár kalandos órát
Továbbra is keresek egy transzit/shemalet aki szeretne egy 29 éves igényes rendes diszkrét pasival egyutt eltölteni alkalmankét pár kalandos órát