Màj 23 Bp. Leszek szivesen tèrdelnèk pucsitanèk reggel. 50 es előtt. II.III.XIII.Àrpàd hìd környèkèn. Göd ig!
Reggel 9 óràttól kiadopassziv@gmail.com finom
Reggel 9 óràttól kiadopassziv@gmail.com finom
Nagyon szívesen ismerkednék

Nyiregyhazi hellyel rendelkezö Transz, Shemale csajt keresek ..ismerkednek sexkapcsolatot diszkreten hosszú tavra..kovacstamas487@gmail.com cimem ha van itt a csoportban irjatok ram
Sziasztok. Crossdresser, shemale szexpartnert keresek diszkrét kapcsolatra. Vác Rétság Balassagyarmat vonalon. Női ruhás bi pasi is szóba jöhet. Privát üzenetben jelentkezz. Utazni tudok
Sziasztok.Párt vagy bi pasit keresek péntek délutánra vagy szombatra.Veszprémben van helyem!A többit privátban!!Írjatok
Sziasztok hajduban egy transzi?
Miskolcon keresek max 35eves korig passziv fiut sexre, aktiv vagyok dugni szeretnék

Sziasztok.Holnap délelőttre aktív hellyel rendelkező pasit keresek Eger környékén.Passzív női fehérnemű kedvelő vagyok.
Keresek 2 (vagy több)
pasit, akik egyszerre elszórakoznának velem.

Noi fehermemust noi rucist keresek ozd kornyekenn aki oltozne vetkozne eottem
Szevasztok Lenti és környéke transzit keresek!!
Sziasztok! Transzot, crossdressert keresnék alkalmi együttlétre!
Sziasztok!
28 éves kezdő passzív srác vagyok, aki szeret női ruhát felvenni.
Sajnos nem vagyok túl nőies, nem vagyok szőrtelen, de egy pl harisnya takar. Nincs nőies vékony testalkatom, átlagos testalakattal rendelkezem, parókám sincs.
Viszont nagyon szívesen veszek fel valami szexi női rucit és lennék a "csajod" az ágyban
Szexben kezdő vagyok még szűz a popsim(kivétel vibrátor az sokat járt bennem), keresek valakit aki ezen változtatna.
Türelmes aktív pasit keresek, előny ha te is kezdő vagy a témában. Akár csak beszélgetne valaki a témában az is írhat nyugodtan.Email címem:kpassz33@freemail.hu
28 éves kezdő passzív srác vagyok, aki szeret női ruhát felvenni.
Sajnos nem vagyok túl nőies, nem vagyok szőrtelen, de egy pl harisnya takar. Nincs nőies vékony testalkatom, átlagos testalakattal rendelkezem, parókám sincs.
Viszont nagyon szívesen veszek fel valami szexi női rucit és lennék a "csajod" az ágyban
Szexben kezdő vagyok még szűz a popsim(kivétel vibrátor az sokat járt bennem), keresek valakit aki ezen változtatna.
Türelmes aktív pasit keresek, előny ha te is kezdő vagy a témában. Akár csak beszélgetne valaki a témában az is írhat nyugodtan.Email címem:kpassz33@freemail.hu
Sziasztok.Eger környéki nagy méretű aktív, hellyel rendelkező pasit keresek jövő héten délelőtti talira.Női fehérneműs passzív vagyok.
Sziasztok Svájcbol van valaki ?
Keresek 2 (vagy több)
pasit, akik egyszerre elszórakoznának velem.

Transzit/crossdressert keresek alkalmi vagy hosszú távra Budapest környékén.
Péntek vagy szombat estére egy hölgy esetleg? Hatvan - Aszód - Vác - Rétság útvonalon? Kellemes, diszkrét együttlétre? De akár hosszú távon is.
Tangás feneket kielégítenék péntek este vagy esetleg más is szóba jöhet .
Ozd kornyekenn keresek noi rucist fehernemust