Sziasztok Ajkán keresek aktivat fèrfit párt nöi fehèrnemüs pasi vagyok
Sziasztok. Ma délután este felé 15 óra után a népligetnél verem a a farkam. Valaki aki kukkolna vagy beszállna az jelentkezzen privát üzenetben. Első sorban fiatal nőies pasi legyen vagy cd travi. Szimpátia fontos.
sziasztok valaki nyiregy Kisvárda vonalról akit izgatnak a női fehérneműs passzív pasik??
Sziasztok 30 vékony pasi szopatna dugna Gyöngyös től nem messze. Vékony korombelit keresek szombatra helyem van
Sziasztok 30 vékony pasi szopna dugatna magát Gyöngyös től nem messze. Vékony korombelit keresek szombatra helyem van
Dugnék ma fiatal travit vagy srácot. Hely kellene.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Passzív lányosat keresek, csak vékony alkat, szőrtelen. Heves-Pest-Borsod. Írj levelet, ha képek alapján érdekes lehetek
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú szexy ts csaj és uni bi pasi keres 3.nak aktiv pasit.
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Írtam nektek privátban elérhetőségem is meg adtam !!Várom vissza jelzésetek üdv!!!
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 23:39

Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú szexy ts csaj és uni bi pasi keres 3.nak aktiv pasit.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Igényes, mások által jónak tartott pasiként keresek mára, 11-15:00 közti szabadidővel egy lányos travit, cd-t, shemale-t. Hely kell, de autó van, mobil vagyok. Bp és Érd környéke.
Travit, cd-t keresek alkalmi vagy rendszeres szexre. Popsimániás vagyok, 18/4 intimmel.
Győr és Móvár környékén keresek
28 éves CD lenne domináns úr szexrabszolgája. Borsod vagy Szabolcs megyéből keresek elsősorban potens, férfias testalkatú (90-100 kg+), nálam idősebb pasikat (50 éves korig). Testalkat nem számít, viszont a nagyobb méret előny
Hetero pasik leveleit is várom. Sziasztok!

Sziasztok szegeden keresek transz shemale Cd csajokat kemény szopatásra,dugásra
szabadban is szeretem

szabadban is szeretem

Cd Transzot keresek Dunaújváros környékén vagy fiatal csupasz srácot aki orálozni.
Debreceni barátnőmmel keresünk egy shemale lányt, mindhármunk örömére.