noi rucist harisnyast noi fehernemust keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok Kaposvár és környékén CD, vagy TS el ismerkednék, én uni vagyok részleteket privátba.Köszönöm de 40 feletti gusztustalanul szőrös uraknak nem reagálok, azok számomra nem CD vagy TS ek, szőrös pofa felvesz egy parókát meg egy combfixet, és mindenhol szőrős, na de uraim.Továbbá keresek egy bi férfit minimum 18cm farokkal.
Akkor Te engem keresel. Mennyire vagy travi?
(Ez egy válasz elvezdapopom76 üzenetére (2018. 09. 15. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Tangas popsim dugasara szex partnert keresek Bp
Tangas popsim dugasara szex partnert keresek Bp
Jó lenne de Kecskeméten nincs
Sziasztok! Kezdő CD keresi aktív, férfias, hellyel rendelkező partnerét rendszeres alkalmakra.

ji
Nyíregyházán urakat cumiznék a hölgyükkel.Én kicsi fiúka vagyok,elérhetőséget írjatok.
Sziasztok! Bi passziv sráckéntvcsatlakoznék párhoz harmadiknak vagy ismerkednék férfiakkal!
Sziasztok. Partnerem keresem!
Hely: nagykata, tapioszecso, sulysap, es ezek kozelebe!
Magamrol: ha irsz akkor irok egy kis bemutatkozast magamrol!
Kepeim vannak fent, ha neked nincsenek ne is irj!
18/f!
Hely: nagykata, tapioszecso, sulysap, es ezek kozelebe!
Magamrol: ha irsz akkor irok egy kis bemutatkozast magamrol!
Kepeim vannak fent, ha neked nincsenek ne is irj!
18/f!
noi rucist fehernemust harisnyast keresek
Sziasztok pécsen valaki?
Aktivként travit vékony alkatú csajos fehérnemüst keresek.
Ki élvezne Tele ma Bp
Holnapra az az 09.08. ára, keresek cd t, travit, uni vagyok, de ha csak passzív vagy az se baj,Kaposváron helyem van este 6ig
Szfváron valaki?
Travit, CD pasit kényetetnék aktívként! Sub lányok előnyben! Ha megismernél írj!

Inkább nagyobb darab, határozott, kanos, aktív pasit keresek rendszeres találkákhoz.

Nógrád megyéböl keresek roma fiúkat férfiakat akár többet is egyszerre akik kedvükre szopatnának,dugnának aláznának stb. egy fehér köcsögöt.Csak romákat keresek.Szívesen lennék a köcsög csicskatok...Mindent bevállalok...Extrémet is...Ha vagytok irjatok a salgoboykukac citromailponthura...