Sziasztok!
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...).
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...).
szia mi pesti duci pár oké
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 16. vasárnap 20:43
Törölt felhasználó (1108052)

Hasonlóval engem is összehozhatna a sors
http://xhamster.com/movies/3960646/t_girl.html

Hasonlóval engem is összehozhatna a sors
http://xhamster.com/movies/3960646/t_girl.html (Ez egy válasz bandifiu7708 üzenetére (2015. 07. 16. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 16. csütörtök 09:25

http://xhamster.com/movies/3960646/t_girl.html (Ez egy válasz bandifiu7708 üzenetére (2015. 07. 16. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)

hasonlót keresek
hasonlót keresek

Hello Soproni transz nöt keresek hogy kemény megdugjon jellentkezöket várom!!!!!!!!!!!

Balatonszemesen vagyok augusztus 20.-ig. Tud valaki olyan helyet, ahol lehet meztelenkedni, esetleg mást is? Jó volna csinálni valamit! Sok minden érdekel!! smile
Helló! Szivesen találkoznék veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 07. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 22:44
Törölt felhasználó (985082)
VIP

AUGUSZTIS 8 ÉS 9-ÉN NYÍREGYHÁZÁN VAGYOK, HA ÉRDEKEL EGY FIATAL TRAVI, AKKOR ÍRJ. IMÁDOK MÉLYTORKOZNI
KERESD FEL AZ ADATLAPOM ÉS ÍRJ

Izgi nagyon
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 07. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 22:44

Törölt felhasználó (985082)
VIP

AUGUSZTIS 8 ÉS 9-ÉN NYÍREGYHÁZÁN VAGYOK, HA ÉRDEKEL EGY FIATAL TRAVI, AKKOR ÍRJ. IMÁDOK MÉLYTORKOZNI

Tud valaki Balatonszemesen olyan helyet, ahol lehet meztelenkedni, esetleg hokizni vagy mást is?? Akár lakásban is!
Szombattól megint ott vagyok és jó lenne valami izgalmasat csinálni! Sok minden érdekel!

Köszöntelek!
Középkorú, ápolt,intelligens, kényeztetően szeretkező, fantáziadús,tabumentes Dom vagyok, aki lehetőleg hosszútávra keres izgalmas testi-lelki és szellemi együttlétre, élvezetekre, szerepjátékokra, kéjes kényeztetésre (többek között:kötözés, alázás, kényszernyalatás popónyalással, anális tágítás, dugás és fistingelés, alázás, enyhe spanking, és a Hölgy elképzelése szerinti kezelés) a megalázás és kiszolgáltatottság gyönyörét élvezni tudó játékos, belevaló és az élet show-ját játszani tudó partnert. Szőke, kék, 172/75, 18x5 cm. Megbízhatóság, diszkréció adott és elvárt. Diplomás nyelvmester vagyok..., hedonista beállítottsággal. Szellemileg intelligens Hölgyet keresek, nevelésre, betanításra stb. Nyitott és türelmes vagyok, sőt igénylem az új dolgokat. A partnerem élvezete a legfontosabb számomra!
Üdvözlettel:
Péter donpepe@euromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 18. szombat 21:35
Középkorú, ápolt,intelligens, kényeztetően szeretkező, fantáziadús,tabumentes Dom vagyok, aki lehetőleg hosszútávra keres izgalmas testi-lelki és szellemi együttlétre, élvezetekre, szerepjátékokra, kéjes kényeztetésre (többek között:kötözés, alázás, kényszernyalatás popónyalással, anális tágítás, dugás és fistingelés, alázás, enyhe spanking, és a Hölgy elképzelése szerinti kezelés) a megalázás és kiszolgáltatottság gyönyörét élvezni tudó játékos, belevaló és az élet show-ját játszani tudó partnert. Szőke, kék, 172/75, 18x5 cm. Megbízhatóság, diszkréció adott és elvárt. Diplomás nyelvmester vagyok..., hedonista beállítottsággal. Szellemileg intelligens Hölgyet keresek, nevelésre, betanításra stb. Nyitott és türelmes vagyok, sőt igénylem az új dolgokat. A partnerem élvezete a legfontosabb számomra!
Üdvözlettel:
Péter donpepe@euromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (926583)

Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni egy lányos testalkatú vékony passzív pasival, aki beöltözne a kedvemért szexis női rucikba, fehérneműkbe. Én Aktív szeretőd lennék és heti több alkalommal is sz...lak, b....lak. Hosszútávra gondolkodom....
Szeretnék ismerkedni egy lányos testalkatú vékony passzív pasival, aki beöltözne a kedvemért szexis női rucikba, fehérneműkbe. Én Aktív szeretőd lennék és heti több alkalommal is sz...lak, b....lak. Hosszútávra gondolkodom....
hát ilyet énis szeretnék találni : )
(Ez egy válasz csakszex67 üzenetére (2015. 07. 08. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 08. szerda 20:33

Sziasztok!
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek, aki bevezetne!
Sajnos nem nagyon találtam eddig!
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek, aki bevezetne!
Sajnos nem nagyon találtam eddig!
Hali!Irtam privit!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 29. szerda 08:06
Törölt felhasználó (956631)

ma este 10 után szex valaki?
Sziasztok! Pest megyéböl ismerkednék bárkivel,irjatok!!!
ma este 10 után szex valaki?
én is keresek ilyen pasit de lehetetlen
Sziasztok!
Sziasztok!
Húszas éveim elején járó fiú vagyok, szeretném kipróbálni a passzív oldal Orális és Anális élvezeteit egy tapasztalt úrral. Kor olyan 45+, de nincs kőbe vésve. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Ha érdekel írj üzit! GyMS megye!
Húszas éveim elején járó fiú vagyok, szeretném kipróbálni a passzív oldal Orális és Anális élvezeteit egy tapasztalt úrral. Kor olyan 45+, de nincs kőbe vésve. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Ha érdekel írj üzit! GyMS megye!
hasonlót keresek
hasonlót keresek

Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek aktív férfit vagy ilyen tagú párt! Én 185/82/40 passzív férfi vagyok.
Sziasztok!
Női ruhás fiúval vagy travival skypeolnék,masztiznék......szeretnék spriccelni
Női ruhás fiúval vagy travival skypeolnék,masztiznék......szeretnék spriccelni