Továbbra is keresek shemale hölgyet
párt és perverz hölgyet
párt és perverz hölgyet

Budapesten szeretnék egy finom Travi popsit kényeztetni.
De formás seggű meleg fiut is dugnék ha combfix van rajta
De formás seggű meleg fiut is dugnék ha combfix van rajta
Sziasztok.Nagykanizsáról ismerkednék.
Sziasztok!
Ma estére keresünk biszex pasit harmadiknak
Mi Travi+Biszex pasi páros vagyunk
Mosonmagyaróváriak!
Ma estére keresünk biszex pasit harmadiknak

Mi Travi+Biszex pasi páros vagyunk

Mosonmagyaróváriak!
Gyor kozeli Transzival ismerkednek

most mondta nem tud utazni
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 19. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 19. szombat 22:20

Törölt felhasználó (849151)

Engem érdekel a dolog.
Keress meg.
Keress meg.
sziasztok.
Passziv bi fiú vagyok, teljesítem a vágyatok
Passziv bi fiú vagyok, teljesítem a vágyatok
Engem érdekel a dolog.
Keress meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 19. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 19. szombat 14:31
Keress meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 19. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1295692)

Sziasztok.Autóval vagy hellyel rendelkező Bisex pasit keresek Eger környékéről jövőhéten napközben minden jóra.Én 33 éves 180 magas 80kg vagyok,szeretek női fehérneműbe bújni.
Na ezt leszopnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 19. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 19. szombat 15:32
Törölt felhasználó (1214572)

Sziasztok.Autóval vagy hellyel rendelkező Bisex pasit keresek Eger környékéről jövőhéten napközben minden jóra.Én 33 éves 180 magas 80kg vagyok,szeretek női fehérneműbe bújni.
sziasztok! 28 éves biszex fiú Kecskemét környékén kalandot keres
Nyíregyháza környékéről keresek travit vagy bi pasit. 50-es átlagos férfi vagyok. Közös kölcsönös maszti stb.
maszti
maszti
szep a farkad
(Ez egy válasz Boyy23 üzenetére (2016. 03. 03. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek travit elöször csak skype masztihoz 19 éves sportos srác vagyok skype:gitardani
Miskolcon keresek travit CD -t
utazni tudot keresek
27 éves macis pesti pasi vagyok.Pasit szopatnék.Hely kell,vagy Eurocenter,Margitsziget.
Mabvalaki?

Olyan párt, férfit, nőt keresek, akik szeretnek beöltözni, s imádják a harisnyát,!
Hajdu és Szabolcs megyéből várom a jelentkezőket :P