Sziasztok!
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek, aki bevezetne!
Sajnos nem nagyon találtam eddig!
Egy igazi, cicis, szép arcú, lányos shemalet keresek, aki bevezetne!
Sajnos nem nagyon találtam eddig!
Ha alakul valami, szólj!!
Érdekelne!
(Ez egy válasz Fece22 üzenetére (2015. 03. 30. hétfő 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 30. hétfő 10:41
Érdekelne!

Biszex fiuparty nyáron,tanyán,kaja,ital,játék másfél napban.Tanya tulajdonost is keresünk, dunántul előnyben!!!
Női ruhás,szőrtelen lehetőleg vékony pasit keresek.Skype:zola7112
ffias pasi vagyok,de szeretek combfixben szopni,beleülni a faszba.imádom ha beleélveznek a számba!travival is sexelnék.
Csini Travit keresnék Hajdú-Biharban
bi pasit keresek új dolgok kipróbálására! nem szőrös, nem túlsúlyos, fiatal pasit! előny, ha szereti a női ruhát, illetve női fehérneműt!
Mosonmagyaróváron hétvégen leszopna valaki!??
Somogy Zala Baranya megyékből keresnék hellyel rendelkező lányos fiút,cd vagy transzit esetlg ha tudtok ajánlani vannak tapasztalatok az is érdekelne
Ki szopna le veszprémben várom a jelentkezőket
lány szerepet kedvelve perverz vágyakkal bdsm érdeklődéssel is felruházva is test karbantartást keresek
bi párok személyében

Sziasztok! 40-es izmos budapesti férfi vagyok és intelligens, diszkrét shemale-t, transzexuálist keresnék!
Sziasztok! 40 izmos budapesti férfi vagyok és intelligens, diszkrét shemale-t, transzexuálist keresnék!
Ápolt duci baranyai pasiként vannak biszex álmaim. Ezeknek a megéléséhez keresnék diszkrét és tapasztalt nagyon aktív bi vagy homo pasit...olyat, aki bevezetne ebbe a csodálatos világba. Szexi női ruhákba is örömmel beöltözöm.

Törölt felhasználó (1034932)

Maximálisan harmóniában együtt élő/élvező , 40-es biszexuális -switch pár vagyunk . Keressük azt a 30-40 év közötti , magára és a környezetére igényes ápolt, dekoratív shemale -t vagy sportos kevésbé szőrös férfit , aki alkalmi partnerünk lenne , aktív -passzív oldalon egyaránt , mindannyiunk örömére . Bővebben , üzenetben ...
Maximálisan harmóniában együtt élő/élvező , 40-es biszexuális -switch pár vagyunk . Keressük azt a 30-40 év közötti , magára és a környezetére igényes ápolt, dekoratív shemale -t vagy sportos kevésbé szőrös férfit , aki alkalmi partnerünk lenne , aktív -passzív oldalon egyaránt , mindannyiunk örömére . Bővebben , üzenetben ...
Sziasztok!
Bács-kiskunban nincs egy nőies alkatú travi lány?
Bács-kiskunban nincs egy nőies alkatú travi lány?
Sziasztok!
Aktív partnert keresek BP-n !
Aktív partnert keresek BP-n !
Sziasztok!
Zala és Vas megyékből ismerkednék privátban.
Zala és Vas megyékből ismerkednék privátban.
biPárokat keresnék passzív testem karbantartására

szeretném kipróbálni fiúval. aktív/passzív. ehhez keresek igényes, diszktrét hellyel rendelkező srácot férfit urat.