Szombathely környékéről valaki?
Aktív vagyok

Looking for trans or shemale, write me please. In Budapest!
Travi valaki borsod?
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres CD kedvelő bi párt vagy az erotikát átlagnál jobban igénylő hölgyet. Alkat nem számít... Minden kívánsághoz alkalmazkodom...!
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
(biszex, BDSM, extrém, bizarr... amit szeretnél)

Sziasztok.
Középkorú milf travi szopna gecit nyelem. Lovagolok. Akár többes is érdekel. Utazni tudok.
Középkorú milf travi szopna gecit nyelem. Lovagolok. Akár többes is érdekel. Utazni tudok.
Ma éjjel fogadnék csini cd/travit érdi otthonomban. Kertes ház, játszhatunk a szabadban, szomszédok messzebb vannak.
Shemale transz fiatal lányt keresek (nem cd én nem travi) 40 éves vékony sportos srác vagyok szívesen kipróbálnak pár izgalmas dolgot ha van ilyen lány és találkozna írj és megbeszéljük.
Sziasztok!
Szopóálarcban, megbilincselve szopatnék Miskolcon.
Szopóálarcban, megbilincselve szopatnék Miskolcon.
Ts keresek aki a számba élvezne, lehetnek többen is.
Sziasztok
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres CD kedvelő BI párt vagy hölgyet. Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Dugható lennél?
(Ez egy válasz Cdszfvar üzenetére (2024. 08. 21. szerda 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 23:52

Sziasztok. Székesfehérvári passzív vagyok. Szabadban kinek ? Vagy kiknek hajoljak be ?
Esetleg többes esetén
vagy csak kukkolnál ? Irj bátran

Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres CD kedvelő BI párt! Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Travi val ismerkednek kezdő vok
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Egy ilyet én is kipróbálnék