Travit femboyt stb keresek minden jóra
Hello Bello!
Középkorú passzív csajos pasi vagyok.
Szopok baszható vagyok gecit nyelem.
Aktivat keresek. Kor alkat nem fontos
Középkorú passzív csajos pasi vagyok.
Szopok baszható vagyok gecit nyelem.
Aktivat keresek. Kor alkat nem fontos
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók. Ma / holnap, délután, este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Kinek van kedve élvezkedni baranya megye környékén
Sziasztok! Harmincas, ápolt, igényes, mások szerint jó pasiként keresek travi párt vagy olyan nő-ffi párt, ahol a férfi tag passzív cd/travi. Hármas szex a cél, nem külön találkozni csak az egyik féllel.

Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező férfi keres 50-70 közötti bi párt (nő/férfi...) vagy bi hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Kellemes hétvégi kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező férfi keres 50-70 közötti bi párt (nő/férfi...) vagy bi hölgyet aki kedveli a CD pasikat. Kellemes hétvégi kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Balaton travi ribanc aktív nagy farkú férfiak titkos barátnője lenne
cd/ shemale -val ismerkednék ,mackós srác vagyok kis intimmel szeretnék ismerkedni ,beszélgetni

Sziasztok!
Csajos transzival / Shemale-val ismerkednék
várom az üzeneteket
Ha kicsit szub vagy az már csak hab lenne a tortára..
Csajos transzival / Shemale-val ismerkednék

Ha kicsit szub vagy az már csak hab lenne a tortára..

Sziasztok. Székesfehérvári passzív vagyok. Szabadban kinek ? Vagy kiknek hajoljak be ?
Esetleg többes esetén
vagy csak kukkolnál ? Irj bátran

Sziasztok. Székesfehérvári passzív vagyok. Szabadban kinek ? Vagy kiknek hajoljak be ?
Esetleg többes esetén
vagy csak kukkolnál ? Irj bátran

Valaki travi stb Borsod?
Csajos pasival ismerkednék
jelentkeznék
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Keresek Bevállalós női fehérnemű kedvelő nőies pasit aki szeret szopni és szereti ha dugják
Igazán csajos szép farkú transzit keresek a csajom előtt szopatni, szopni a 17. Kerületben!
Sziasztok! Biszex párt keresek Budapesten. Helyem van!
Szopok nyelem a gecit és baszható vok.
Középkorú passzív milf vok.
Középkorú passzív milf vok.