Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Privát ment.
(Ez egy válasz Jezsik üzenetére (2023. 07. 28. péntek 03:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ál még az ajánlat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 00:22
Törölt felhasználó (1101502)

Most éjszaka valaki szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes. Budapest
Most éjszaka valaki szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes. Budapest
Sziasztok!
Ma Gyöngyösön 16:00-ig, kinek lenne kedve leszopatni vagy megdugni egy 27 éves női rucis srácot?
Privátban írjatok, lehettek többen is.
Ma Gyöngyösön 16:00-ig, kinek lenne kedve leszopatni vagy megdugni egy 27 éves női rucis srácot?
Privátban írjatok, lehettek többen is.
Sziasztok!
Fejér megye és környéken keresnek, utazni tudok, nem vagyok semmi jónak az elrontoja. Átlagos testalkatú fiatal srác vagyok
ha felkeltették erdeklodesed szivesen varom az uzeneted!
Fejér megye és környéken keresnek, utazni tudok, nem vagyok semmi jónak az elrontoja. Átlagos testalkatú fiatal srác vagyok

Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Zalaegerszeg mellet szextalálkozó. Valamelyik péntek délután,másnap reggelig. Max 5 fő
Sziasztok keresünk egy csinos nőies transzszexuális hölgyet aki esetleg csatlakozna hozzánk.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Kisvárda?
Aug 8-11, pécsen travi és hölgy párja várja aktiv daddyjét.
Győr moson ban keresek travit.
Most éjszaka valaki szoptatna vagy baszna travit? Kocsidban is ok vagy padnál, bokornál. Nagyon ápolt, rendes, travi vagyok. (harisnya, paroka, szoknya, smink). Számba, arcomra élvezhetsz. Ingyenes szex!! BUDAPEST
Sziasztok.Ma este Zirc környékén bi pasi vagy pár?Uni/passziv vagyok!Írjatok
Szívesen kipróbálnék egy transzt, vagy shemalet, első alkalmam lenne. Bp 18.ker
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Párom 26 éves karcsú nő ts kedvelő hétfőre keresünk budapesten travit szexelne vele ! Előttem én is be szállnék
Sziasztok. Szolnok vagy környékén igényes fiatal nem kövér transzival shemaleval ismerkednék. Ha van ilyen várom levelét. Skyp viber van.
Sziasztok.Női ruciban,fehérneműben magassarkúban várva keresek pasit vagy párt.Zirc környéke.Írjatok