Női rucist harisnyát sztreccs rucist keresek
sziasztok)
58éves macis pasi vagyok....
inkább passzív.... (Ez egy válasz Crossdresser üzenetére (2023. 06. 17. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 17. szombat 19:38
58éves macis pasi vagyok....
inkább passzív.... (Ez egy válasz Crossdresser üzenetére (2023. 06. 17. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Július 3-ra, pár keres Győrben, valamint július 6/7-re Debrecenben aktív, 45-50 feletti pasit. Crossdresser szüzességének elvételére...
Mindenki, mindenki örömére. Kérlek írj egy pár sort magadról, intim fotó...
Aki eddig keresett minket, legyen szíves újra írni, mert teljesen káosz a postafiókunk ezen az oldalon. Email címet adunk, ott folytatjuk, akikkel komolyan gondolnánk a dolgot.
(Természetes szőrzet az intimen, átlagos méret előny, de nem feltétel)
Aki eddig keresett minket, legyen szíves újra írni, mert teljesen káosz a postafiókunk ezen az oldalon. Email címet adunk, ott folytatjuk, akikkel komolyan gondolnánk a dolgot.
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben. Nagyobb méret előny

Nőies partnert keresek több alkalomra Budapesten.
Ápolgatnám rendszeresen,nézd meg a profilom és írj...
30 éves sportos aktiv srác vagyok elég jó mérettel.
Ápolgatnám rendszeresen,nézd meg a profilom és írj...
30 éves sportos aktiv srác vagyok elég jó mérettel.
Sziasztok! Pénteki napra (06.23.) keresek aktív pasikat több pasis felálláshoz velem, illetve bi férfitagú párt.
A cerkám hegyezőjét keresem.
Farkam a cerka, már csak a hegyező jelentkezését várom
aktívan.
Farkam a cerka, már csak a hegyező jelentkezését várom
aktívan.

Mohács környékén valaki esetleg?
Július 3-ra, pár keres Győrben, valamint július 6/7-re Debrecenben aktív, 45-50 feletti pasit. Crossdresser szüzességének elvételére...
Sziasztok! Extra nagy farkú pasival ismerkednék. Írjatok privátban.

miskolcon szopatnék CD-t, travit!
Ts Lánynak nyelném a gecijét.
Sziasztok fiatal 24/26 éves duci pár keres shemalet vagy lányos transzit ha lehet uni beállítottságút.
Szopna valaki Csepel kisdunapart?
Szopna valaki Csepel kisdunapart?
Sziasztok 11 kerületben most valaki?
Sziasztok.Heves megye Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok! Femboyok jelentkezzenek.
Sziasztok. Szopni imádót keresek. Polgár, Tiszavasvári, Tiszaújváros
Ma is ?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 06. 06. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 19:35

Budapest belvárosában belevaló férfias pasit tudok fogadni baszásra.. írjatok, pussz
Sziasztok hétvégén movaron vagyok nimfo nő estleg lenne aki szexelnek kamionban ?