Sziasztok hétvégén movaron vagyok nimfo nő estleg lenne aki szexelnek kamionban ?
Szopni imádott keresek kor alkat nem számít Ózd
Szopni imádot keresek kor alkat nem z
Szeged vonzáskörzetében keresek lányt fasszal megáldva közös élvezetekre

Sziasztok! 28 éves, női fehérneműs, nőies szub CD keres domináns férfit
Izmos, vagy teltebb testalkatú, férfias pasik jelentkezését várom (95-100kg+) elsősorban Borsod és Szabolcs megyéből. Főként a nálam idősebb korosztály érdekel, ami nagyon izgatna az a szexuális és fizikális dominancia. Nagyobb méret előny

Budapest belvárosában belevaló férfias pasit tudok fogadni baszásra.. írjatok, pussz
Reptéri kifutónál szopnék ma 14óráig
Fiatal srác vagyok
Fiatal srác vagyok
Sziasztok.! Transz esetleg Shemale partnerem keresem a mai napra hely megoldható.! De utazni is tudok Budapesten belül.!
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen full aktívan kényeztetnék, légy szófogadó szeresd a nagy szerszámot!
Hatvan és környéke,hely is
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen full aktívan kényeztetnék, légy szófogadó szeresd a nagy szerszámot!
Hatvan és környéke,hely is

Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek, van magassarkú harisnya tanga
Sziasztok! Írtam nektek pár napja!!
(Ez egy válasz Crossdresser üzenetére (2023. 05. 27. szombat 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 05:36

Párként keresünk aktiv/uni, idősebb pasit mindenki örömére. Férfi tagunk is női ruhában lenne... Esetleg fiatalabb crosdressert! Helyet megoldjuk! Győr Moson.
Sziasztok valaki elélvezne a képeimre amin be vagyok öltözve? Egyelőre csak arc nélküli van de majd igyekszem olyat is
Ha igen, küldök képet és várom a te élvezős videód/képed

Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Párként keresünk aktiv/uni, idősebb pasit mindenki örömére. Férfi tagunk is női ruhában lenne... Esetleg fiatalabb crosdressert! Helyet megoldjuk! Győr Moson.
Sziasztok Transzi és Shemalet keresek természetesen nem ingyen elég régóta szeretném kipróbálni ezt a dolgot ,25 éves vagyok sportos helyes , helyem van Helyileg Gyöngyös írjatok . Semmi félénkség nincs mehet közös szopás , dugás stb
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek, van magassarkú harisnya tanga
Női ruhát kedvelő bi pasi vagyok.Keresek domina hölgyet, part, méretes urat. Békéscsaban Térdelnék tele szajjal! Használd a szam keményen! Melytorkot vallalok! Többes is erdekel. Telefonon is alazhatsz, privatba adok szamot!
Légy szókimondó, alázz! Aktív pasik, domina nők, párok keressetek.
Légy szókimondó, alázz! Aktív pasik, domina nők, párok keressetek.
sziasztok! 40-es pasi vagyok, egy travit leszopnék! hetero nem jó!!!
Sziasztok! Csütörtök estére keresek 2 aktív pasit akiket kényeztethetek, kényeztetnének egyszerre. Részletekért privát üzenetben keressetek. Fotót tudj kérlek mutatni (nem arcos). Ápoltság, diszkréció, intelligencia, intim helyen borotváltság, 16+ méret, aktív beállítottság, kellő potencia fontos. Pux. Tamara
Független pasiként keresek, pervi fétises hajlam előny.