Szegeden ts vagy cd vagy tangás ferfi szex? Kecskemét is ok akkár perverz dolgok is
Sziasztok.Veszprémben bi pasi kölcsönös szopásra,meg megdugna?Hely van!Képeket nézz!
lányos fiúként keresek lányt vagy párt. érettebek érdekelnek
Sziasztok! Leszopna valaki? Kőbánya, nèpliget
sziasztok! egy szép shemalet keresek hosszu távra, rendezett lakásba!
Sziasztok! 05.25. szerdai napra keresek 10:00-17:00 között, kizárólag AKTÍV, normál testalkatú, potens, kultúrált pasikat, bi férfitagú párt. Egy kedves cd ismerősömmel csajoskodunk. Kedveljük mindketten a többest, ez ne riasszon meg. 13.kerületben van helyünk. Fotód legyen! Levélben keress!!
fiatal shemale-t keresek,hosszú távra!!,..,keress privátban!!
Sziasztok! Eddig csak a magam kedvéért vettem fel combfixet és fehérneműt de most más elött is beöltöznék.
Egyedül élő budapesti, kulturált, ápolt férfi keres hölgyet vagy párt hétvégi kellemes időtöltéshez. Péntek, szombat, vasárnap... ahogy alakul...

Pesten keresek ts vagy cd de női ruhás férfi is oké
Sziasztók !
Negyvenes egyedüli pasiként, travi orrgián részt vennék !
Negyvenes egyedüli pasiként, travi orrgián részt vennék !
Travi ribanc vagyok ingyenes. Valaki ma éjszaka megszoptatna vagy megbaszna a Népligetben egy padnál, bokornál?
Sziasztok valóban nőies ts-t keresek BP-n akin kipróbálhatnám milyen szopni

Aktiv ferfiakat lovagolnek....szopnek!
Delelotonkent van helyem...delutan este autoban szabadban.
Eger-Mezokovesd-Miskolc
Delelotonkent van helyem...delutan este autoban szabadban.
Eger-Mezokovesd-Miskolc
Sziasztok Pápán esetleg lenne valaki?
Sziasztok.
Fiatal.Bi pasi.keres bi párt.
Fogadni is tudok és utazni is.
Privibe irjatok.
Fiatal.Bi pasi.keres bi párt.
Fogadni is tudok és utazni is.
Privibe irjatok.
Sziasztok! Hétfői napra, késő estére keresnék aktív pasikat többes szexkalandra. Fotód legyen vagy tudj mutatni, rólam is van az adatlapomon. Pusz. Tami
Holnap, hétfőn Nyíregyháza - Bp (M3) útvonalon, kora reggel, illetve késő délután szopatni szeretnék, akár harisnyában
33 éves, ápolt, 18/5 cm intimmel..

33 éves, ápolt, 18/5 cm intimmel..
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 05.08. Vasárnap este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is

Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Aktiv sex partnert keresek sex kapcsolatra.
Teljesen szortelen full passziv vagyok.
Mezokovesd-Eger-Miskolc vonalon keresgelek.
Teljesen szortelen full passziv vagyok.
Mezokovesd-Eger-Miskolc vonalon keresgelek.