vas-zala megyében keresek nöi rucis- kezdöt..!!
Noi rucist fehernemust keresek kor alkat nem számít
Noi rucist harisnyast keresek imadjon szopni
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Travi ringyó vagyok, ingyenes! Ma éjszaka 01 óra után valaki megszoptatna vagy megbaszna a Népligetben? (pad, bokor).
Sziasztok Ajkán valaki barátkoznak egy női fehèrnemüs passzivval?
Van Budaörsön TS ? álom, édes álom ...
Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Kezelj nőként, ha akarod smárolás, tapizhatsz, ujjazhatsz is. 01-04 óra között elérhető vagyok. Travi ringyó vagyok, ingyenes. Népligetnél, padnál, bokornál ok vagy kocsidban is jó. Mélytorkozom, tág és síkos leszek. Írj és tali ma éjszaka!
En benne vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 01. vasárnap 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 01. vasárnap 00:15
Törölt felhasználó (1101502)

Valaki 02 öra körül a Néligetnél tali? Kocsidban is ok vagy padon.
Valaki 02 öra körül a Néligetnél tali? Kocsidban is ok vagy padon.
Valaki szoptatna vagy baszna travit?
Sziasztok.Borsod,vagy környékén,szeretnék találni egy csini transzszexuális pasit.Igènyes,sportos jó pasi vagyok.Nagyon izgat a dolog,ès ki szeretnèm próbálni.Irj,meglátogatlak.
Valaki ma megszoptatna vagy megbaszna travit Bp-en? Délután, este vagy esetleg éjszaka? Hely megoldott ma estig.
Miskolci lányos harisnyást tangába szopatnék
Sziasztok, vékony szőrtelen travi/cd/ts/femboy témában ismerkednék, nagyon izgat, még nem volt részem ilyen élményben.
Zuglóban vagy a 15 kerben lenne egy csini ts akihez mehetnék?
Sopron és környékén keresek olyat aki szívesen beöltözik és engedi és szereti popóba is. Nem baj ha teljesen csajnak nézel ki
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek holnap délelőttre, Budapesten! Hely addot tanga comb fix van
Sziasztok! Érd és környékén keresek passzív CD/Shemalet, írjatok bátran.
Sziasztok! Jövöheti szexrandihoz keresnék többes szex reményében kizárólag aktív pasikat. Normál testalkatú, borotvált vagy fazonra nyírt, normális, kedves, értelmes, ápolt pasi lenne a cél
. Méret esetében jó ha 16 cm felett vagy, de ne légy óriás. Kérlek levélben keressetek Sziasztok! Tamara